Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Πάνος Βλάχος: Οι ηθοποιοί δεν υπάρχουν για να σας δίνουν λεζάντες

Δημοσίως συγγνώμη ζητά ο Πάνος Βλάχος μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου τραγούδησε σε φιλανθρωπικό Gala το Σάββατο και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με τις επιτυχίες του.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για την πατρότητα, αναφέροντας πως μαθαίνει πολλά πράγματα από τα παιδιά του. Η αγαπημένη του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, είπε πως ο Γιώργος αλλάζει πάνες και η μεγάλη του μαγειρική επιτυχία είναι το κινέζικο.

«Πολλοί λόγοι μπορεί να είναι αυτοί ώστε μία δουλειά να μην πάει όπως περιμένεις», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει τηλεοπτικά με ζωντανή εκπομπή.

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη έδωσαν η Όλγα Κεφαλογιάννη με το σύζυγό της Μίνωα Μάτσα. Όπως δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη, το πιάνο έχε γίνει το σημείο συγκέντρωσης της οικογένειας, καθώς τα δίδυμά τους ηρεμούν με τη μουσική.

«Είναι το ωραιότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί», είπε για τα δίδυμά της. Τον γιο της τον αποκαλεί σοφό, ενώ την κόρη της θα την χαρακτήριζε πριμαντόνα.

Μετά τα δίδυμα των Κεφαλογιάννη – Μάτσα, υπάρχουν και τα δίδυμα Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης εθεάθη στο Instagram να ταΐζει τα παιδιά του.

Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε και το ανακοίνωσε με μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Ο Πάνος Βλάχος προχώρησε σε νέες δηλώσεις, όπου ξεκαθαρίζει τη στάση του σχετικά με τους δημοσιογράφους.

«Αν παρερμηνεύτηκε αυτό που είπα ζητώ συγγνώμη. Όταν ρωτάνε μόνο για πρόσωπα οι άνθρωποι της τηλεόρασης γίνεται ριάλιτι. Οι πρωινές εκπομπές από πάντα δημιουργούν διχασμό. Το να ρωτάνε την άποψή σου για τον άνθρωπο αυτό το κάνουν οι πανελίστες, οι δημοσιογράφοι. Οι καλλιτέχνες δεν ζουν για να σχολιάζουν, οι ηθοποιοί δεν υπάρχουν για να σας δίνουν λεζάντες. Σας ενδιαφέρουν μόνο τα νούμερα, όχι η ιδεολογία», είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου