Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε αιφνιδίως από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε (Βίντεο)

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε αιφνιδίως από την παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» και ήδη έχει βρεθεί και η αντικαταστάτριά της η οποία είναι η Κατερίνα Μάντζιου. Η ηθοποιός αν και συμμετείχε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που έγινε προ ημερών είχε ήδη αντικατασταθεί από τη συνάδελφό της. Η αλλαγή είναι οριστική καθώς έχει αλλάξει και η κεντρική αφίσα της παράστασης και μάλιστα αντικαταστάθηκε την περασμένη Τρίτη, ανήμερα της επίσημης πρεμιέρας.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία μίλησε με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Δημήτρη Πιατά και την Ευαγγελία Μουμούρη όλοι τους αποκάλυψαν ότι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν το γεγονός ότι την ταλαιπωρούσε μία ίωση που επέμενε και δεν της επέτρεπε να αποδίδει σωστά τον ρόλο της στην παράσταση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η παραγωγή και η ηθοποιός έλυσαν τη συνεργασία τους σε φιλικό κλίμα, καθώς η Θεοφανία Παπαθωμά δεν θα μπορούσε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της.

Όπως ειπώθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε αιφνιδίως από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε είχε και υπερκόπωση καθώς για ένα ολόκληρο καλοκαίρι βρισκόταν σε περιοδεία με τη συγκεκριμένη παράσταση ενώ συγχρόνως είχε και γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες» όπου επίσης πρωταγωνιστεί.

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=0cbycYKN7KE

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00