Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Τι έγινε και ξέσπασε πόλεμος… ανάμεσα στον Πάνο Βλάχο και σε πρωινές εκπομπές (Βίντεο)

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει εναντίον του Πάνου Βλάχου ο οποίος μίλησε σε εκπομπή όταν ρωτήθηκε για το εμβόλιο αλλά και την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος». Ο ηθοποιός όπως είπε θέλει να μείνει μακριά από τον διχασμό ενώ δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του στους δημοσιογράφους για τους οποίους είπε πως γουστάρουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

«Δεν αγχώνομαι με την κατάσταση γύρω μας, Δεν φοβάμαι και δεν πρέπει κανείς να φοβάται. Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ@δομ@υνι που γίνεται… Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ. Η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ουδείς αναντικατάστατος, είναι πολύ σημαντική για να την αμφισβητήσει ο Πανούλης Βλάχος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω», είπε ο ηθοποιός.

Αντιδράσεις από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Οι δηλώσεις του ηθοποιού σχολιάστηκαν έντονα και αρνητικά από την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο Κώστας Τσουρός ξέσπασε λέγοντας: «Αυτά που είπε ο Πάνος Βλάχος εγώ δεν τα είχα ακούσει. θέλω να ρωτήσω το εξής… Όταν ρωτάμε τους συναδέλφους του ηθοποιούς για ένα θέμα, το οποίο έχει προκύψει στο θέατρο. Ρωτάμε ποια είναι η γνώμη σας. Αυτό είναι χυδαία ερώτηση για κάποιον; Δεν πήγαμε να ρωτήσουμε ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε δικαστές για τον Άρη Σερβετάλη. Ούτε να ρίξουμε φόβο θέλουμε… Είναι μια ερώτηση που κάνουμε σε συναδέλφους του ηθοποιούς. Ευτυχώς για μένα υπάρχουν και άνθρωποι από τον χώρο σας, αγαπητέ Πάνο Βλάχο, που όταν δίνουν μια συνέντευξη, θέλουν να λένε πράγματα και όχι απλά να δίνουν συνεντεύξεις και να μην λένε ποτέ τίποτα. Οπότε λογικό είναι αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι ο φόβος που δίνουμε εμείς αλλά το ότι οι συνάδελφοι σου απαντάνε σε αυτό που ρωτάνε. Αν εσύ επιλέγεις όντως να μην απαντάς, καλά κάνεις αλλά με αυτό που λες κρίνεις τους συναδέλφους σου και όχι τους δημοσιογράφους. Στο μαρκούτσι διαφημίζουν τις δουλειές τους. Επέλεξε αντί να πάρει θέση για το θέατρο να την πέσει στην τηλεόραση».

Με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Εγώ τον εκτιμώ και τον συμπαθώ ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο ηθοποιό, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που εισέπραξα εγώ. Πραγματικά δεν το περίμενα όταν ακούστηκε αυτό με το μαρκούτσι, το ότι επιτελείται ένα έγκλημα… Έδωσα λίγο παραπάνω προσοχή στα λεγόμενα του και νομίζω ότι αυτό που ουσιαστικά εξέφρασε μέσα από αυτή την δήλωση, την οποία δεν ασπάζομαι καθόλου, είναι μια συσσωρευμένη άποψη».

 

Αντιδράσεις και από το Πρωινό

Το θέμα απασχόλησε και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Πιο επιθετικός στον σχολιασμό του ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον ηθοποιό: «Οφείλεις να το πεις για να σωθείς εσύ, τα παιδιά σου γιατί Φαίη μου δεν είναι η θυσία του Αβράαμ… γιατί δεν θυσιάζομαι εγώ, τα παιδιά μου, οι συγγενείς μου που προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε και οι άλλοι να το παίζουν μάγκες, να γελάνε και να πάνε με τα κατοστάρικα αυτοί που έχουν λεφτά και να αγοράζουν πλαστά πιστοποιητικά! Εδώ δεν είναι κοινωνία δύο ταχυτήτων, δεν είμαστε οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι, δεν είμαστε οι έξυπνοι και τα πειραματόζωα, σ’ αυτό διαφωνώ! Έχουμε όλοι ευθύνη! Οφείλουμε να διατυπώσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό! Είναι η ζωή μας, είναι η ζωή ή θάνατος, δεν είναι διχασμός ή ριάλιτι…».

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=vlQkbbj0Ilg

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00