Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Εξώδικο έστειλε ο Κώστας Τσουρός στη Μαίρη Συνατσάκη μετά τον πόλεμο στα social media για την «αστυνομία κινητών»

Τσουρός

Εξώδικο αποφάσισε να στείλει στη Μαίρη Συνατσάκη ο Κώστας Τσούρος, μετά τις αναρτήσεις που έκανε η ηθοποιός και επιχειρηματίας στα social media κατά της εκπομπής Mega Καλημέρα και του δημοσιογράφου.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έχει κάνει ξεκάθαρη την στήριξή της στο πρόσωπο του συναδέλφου της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «H κα Συνατσακη με όλο το σεβασμό, “ξέχασε” να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως και τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο “μήνυμα” της Μαίρης. Επίσης, να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσακη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαίρη Συνατσάκη κατήγγειλε μέσω από Instagram stories ένα περιστατικό που συνέβη στον δρόμο, όταν ένας άγνωστος τραβούσε βίντεο εκείνη και άλλη μία κοπέλα χωρίς την άδειά τους. Η ίδια τον πλησίασε, του ζήτησε να δει το κινητό του κι εκείνος τελικά, αρνήθηκε.

Ο Κώστας Τσουρός τότε, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα σχολίασε το συμβάν, αναφέροντας πως «δεν είναι αστυνομία κινητών, προκειμένου να έχει το δικαίωμα να δει τις φωτογραφίες του» κι έτσι, ξεκίνησε ένας «πόλεμος» ανάμεσά τους στα social media.

Όπως τόνισε και η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή Πρωινό, στο εξώδικο ο Κώστας Τσουρός ζητά να αποκατασταθεί η εικόνα που δημιουργήθηκε από τη Μαίρη Συνατσάκη για εκείνον, ότι ίσως ταυτίζεται δηλαδή, με τον συγκεκριμένο κύριο και δεν κατακρίνει την πράξη του, ενώ εκείνος μέσα από την εκπομπή είπε ξεκάθαρα ότι διαφωνεί με όσα έγιναν και εξήγησε μόνο ότι η Μαίρη Συνατσάκη δε μπορεί να κάνει αυτοδικία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00