Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θα βαφτιστεί για τρίτη φορά το μοντέλο

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη καθώς ο γάμος της πλησιάζει. Θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με αγαπημένους συγγενείς και φίλους και το μοντέλο ανυπομονεί.

Πρώτα όμως πρέπει να.. βαφτιστεί για τρίτη φορά καθώς ο γάμος θα γίνει με το παλιό ημερολόγιο.

«Ακόμα, δυστυχώς, δεν το έχουμε ξεκαθαρίσει, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναβαφτιστώ για 3η φορά. Και οι δύο μας κουμπάροι, και η δική μου και του άντρα μου, είναι παλαιοημερολογίτες. Ο γάμος θα είναι υπερπαραγωγή, αλλά μόνο για εμάς», ανέφερε η ίδια σε δηλώσεις της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι έχει βαπτιστεί δύο φορές μέχρι τώρα. Την πρώτη φορά, όταν ήταν μωρό, την βάφτιση την έκανε «ψεύτικος» παπάς που δεν είχε άδεια, με αποτέλεσμα οι γονείς της να την βαφτίσουν ξανά σε ηλικία 9 ετών.

«Μου ζητάνε story time γιατί ήταν ο παπάς «ψεύτικος». Μετά από εννέα χρόνια –με βάφτισαν εννέα χρονών σε μια λεκάνη μετά- βγήκε στις ειδήσεις αυτή η είδηση και το έψαξε η μαμά μου. Πήγε στην αρχιεπισκοπή και όντως εκείνος ο παπάς δεν είχε καμία άδεια. Μας βάφτισαν ξανά και εμένα και τον αδερφό μου», έχει πει η ίδια σε story της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου