Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Νίκος Μπάρτζης για τον James Καφετζή: Σε ένα τόσο λεπτό θέμα όπως η κακοποίηση της Βέλλη, δεν ψάχνεις δημοσιότητα (Βίντεο)

Οι σχέσεις του Νίκου Μπάρτζη με τον James Καφετζή δεν είναι πλέον και οι καλύτερες και, όπως αποκάλυψε ο πρώτος, μία πράξη του James ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και του άλλαξε γνώμη σχετικά με τη φιλία τους.

Όπως δήλωσε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Νίκος Μπάρτζης, ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε ο James Καφετζής το θέμα της Άννας Μαρίας Βέλλη σχετικά με την κακοποίηση που δέχτηκε, τον απογοήτευσε.

«Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το post της Άννας Μαρίας Βέλλη και μας στέλνει η κοπέλα μήνυμα σε μία ομαδική συνομιλία και μας λέει κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δεν θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα… Την επόμενη ημέρα της ανάρτησης έβαλε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε: “σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω, θα βγω να μιλήσω”. Αρχικά να πω ότι δεν μπορεί κανείς να μπει στην ψυχολογία της. Ενώ μας ζήτησε λοιπόν, να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δύο μέρες βλέπουμε στην Χρηστίδου την συνέντευξη του James», εξήγησε αρχικά.

 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=_K2v4J3mhIc

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου