Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Κώστας Μαρτάκης: Ήταν υποτιμητικό για τον Σάκη Ρουβά να τον συγκρίνουν με εμένα

Μαρτάκης

Για την σύγκριση που γινόταν στο παρελθόν με τον Σάκη Ρουβά, το βιβλίο του Ηλία Ψινάκη, αλλά και τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί εώς τώρα μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Happy Day και εξήγησε ότι η σύγκριση που γινόταν στο παρελθόν με τον Σάκη Ρουβά μόνο καλό του έκανε.

«Μόνο καλό μου έκανε ότι με συνδύασαν με τον Σάκη Ρουβά. Για εκείνον ήταν υποτιμητικό να τον συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που βγήκε χθες από το αβγό του», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε πως η καριέρα του εκείνη την περίοδο είχε εκτοξευτεί, με αποτέλεσμα να λαμβάνει ποσά, τα οποία έπαιρναν πιο φτασμένοι άνθρωποι.

Για το βιβλίο του Ηλία Ψινάκη δήλωσε απλώς πως του έχει μιλήσει για την ιδέα του και αυτό που γνωρίζει είναι ότι θα αναφερθεί και στον ίδιο και θα γράψει όσα θυμάται.

Τέλος, ο τραγουδιστής μίλησε για τις κακές συμπεριφορές που έχει δεχτεί στον χώρο. «Μου έχουν τύχει κάποιες κακές συμπεριφορές. Μου έχουν πει ότι είναι καλό να μην βγω στο δεύτερο πρόγραμμα, γιατί ο άλλος καλλιτέχνης σήκωσε κάποιον κι αντί να τον σηκώσει για ένα, τον σήκωσε για δέκα τραγούδια. Έγινε και στην πρεμιέρα αυτό και δεν βγήκα. Μετά, έσπασα απλά το καμαρίνι από τα νεύρα μου, γιατί ήταν άδικο. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ φίλους μου για να γίνω όνομα», τόνισε κλείνοντας ο Κώστας Μαρτάκης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου