Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μπέσσυ Μάλφα: Δεν έχω κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας στο Γεράσιμο Σκιαδαρέση (Βίντεο)

Μάλφα

Η κάμερα της εκπομπή «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Μπέσσυ Μάλφα, η οποία μίλησε για όσα κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο, για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι λόγω της οικονομίας και της ακρίβειας, αλλά και για τη σχέση της με το σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, και τις κόρες τους.

«Βρίσκομαι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην παράσταση “Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω”, και σκηνοθετώ στο Από Μηχανής Θέατρο την παράσταση “Λείπεις”», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός για όσα κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο.

«Το έργο “Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω” είναι δυστυχώς πολύ επίκαιρο, και φοβάμαι ότι θα συνεχίσει να είναι. Σε αυτή την οικονομία του χάους, όπως την ονομάζω εγώ, πάντα θα υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί αν δεν αλλάξει το σύστημα. Έχω ταυτιστεί με την ηρωίδα που υποδύομαι, ιδίως τις σκληρές ώρες που δεν έχω χρήματα και πρέπει να πάω στο σούπερ μάρκετ, ή όταν μετράω τις τιμές στα προϊόντα», εξήγησε.

«Για τα επαγγελματικά μου πάντα είμαι έτοιμη για όλα, αλλά τελικά πάντα βρίσκεται η άκρη. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και μάχεσαι για αυτό, χάνεις μάχες αλλά δε χάνεις τον πόλεμο», συνέχισε η Μπέσσυ Μάλφα.

«Στηρίζω τις κόρες μου στα επαγγελματικά τους βήματα, είμαι εκεί για εκείνες, όπως και ο πατέρας τους. Δεν μπορώ να σταματήσω να εργάζομαι, εγώ είμαι η δουλειά μου. Μπορεί να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε οικογένεια και δουλειά, όταν έχεις ένα σύντροφο που καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνεις και εσύ, και υπάρχει δημοκρατία», σημείωσε σχετικά με τις ισορροπίες ανάμεσα σε οικογένεια και δουλειά.

«Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και το σύζυγό μου. Θαυμάζουμε πολύ ο ένας τον άλλο. Δεν του έχω κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας. Είμαστε άνθρωποι που εκτιθέμεθα, δε νομίζω ότι χωράει η ζήλια», ανάφερε σχετικά με τη σχέση της με το σύζυγό της η πάντα λαμπερή Μπέσσυ Μάλφα.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου