Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Λάκης Παπαδόπουλος στα Παραπολιτικά: Η συνεργασία μου με τον ΛεΠα ήταν έκπληξη στο κοινό µου

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά, στο ένθετο του πολιτισμού «Secret» και τον Γιάννη Ξυνόπουλο που κυκλοφόρησε το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, σχολιάζοντας την συνεργασία του με τον Λευτέρη Πανταζή, τη Λένα Πλάτωνος, τον Παντελή Αμπατζή και τον Σταμάτη Κόκοτα. Ακόμα σχολίασε τις συναυλίες, την πανδημία και τα εμβόλια.

Bρήκα τον Λάκη Παπαδόπουλο κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από συναυλία που έδωσε στη Θεσσαλονίκη.

«Είµαι σε ένα βαν και επιστρέφουµε στην Αθήνα», µου λέει. Αφορµή για τη συνέντευξη στάθηκε η συνεργασία έκπληξη µε τον Λευτέρη Πανταζή και το ντουέτο τους στο νέο τους τραγούδι, µε τίτλο «ΟΚ».

 

Ποιος να το περίµενε νέο τραγούδι με τον Λ. Πανταζή;

«Γιατί όχι; Με τον Λευτέρη είµαστε φίλοι πολλά χρόνια. Υπάρχει αµοιβαία συµπάθεια και τώρα βρέθηκε η ευκαιρία να έρθει και να µου προτείνει να ακούσω ένα ωραίο τραγούδι που ήθελε να το κάνουµε µαζί. Τότε είπα “γιατί όχι;”. Μου άρεσε πολύ και προέκυψε αυτή η “κόντρα” που πάντα ζητάω και πάντα ψάχνω», αποκαλύπτει στη στήλη.

Μίλησε και για τη συνεργασία µε τον Παντελή Αµπατζή και τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν µαζί, ενώ εκµυστηρεύτηκε ότι περιέχονται σε έναν δίσκο που κυκλοφόρησε µε τον γενικό τίτλο «Παντελάκης».

«Είναι απότα ονόµατα “Παντελής” του Aµπατζή και “Λάκης” από το δικό µου. Έχουν κυκλοφορήσει τρία τραγούδια από τη δισκογραφική εταιρεία Music Μirror. Ο Παντελής είναι ένας άνθρωπος που συνεργάζοµαι µαζί του σε τραγούδια σοβαρά, αλλά και σε κοµµάτια που µέσα τους έχουν χιούµορ. Είναι από τους καλούς συνεργάτες µου και µαζί του έχω κάνει και ένα τραγούδι που το ερµήνευσε ο Σταµάτης Kόκοτας».

Η αλήθεια είναι ότι από τον Σ. Κόκοτα στο «Γιόκα µου», το τραγούδι που έγραψε ο Λάκης πριν από λίγο καιρό, µέχρι τη Λένα Πλάτωνος και τον Πανταζή υπάρχει µεγάλη απόσταση.

«∆εν ξέρω. Σε µένα δηµιουργεί µια ευχαρίστηση. Εκτιµώ όλους αυτούς που έχω συνεργαστεί µαζί τους. Όλα αυτά τα τραγούδια κρύβουν µέσα τους ένα µεγαλείο, όπως µεγαλείο κρύβει µέσα της και η αναµονή για να ακούσεις κάτι που δεν έχει ξανακουστεί. Ένα τραγούδι για να ανοίξουν στόµατα και να πουν: “Όπα, τι είναι αυτό πάλι;”. Μοιάζω να είµαι λίγο ριψοκίνδυνος δηµιουργός, αλλά µου αρέσει να προκαλώ έκπληξη στο κοινό µου».

 

«ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥ∆Ι»

Το τελευταίο χρονικό διάστηµα έχει γράψει τραγούδι στη Λένα Πλάτωνος και κυκλοφορεί τον δικό του, προσωπικό δίσκο, στον οποίο προάγγελος ήταν το τραγούδι «Γιόκα µου». «Είναι ένα πολύ αγαπηµένο τραγούδι», εκµυστηρεύεται, για να συµπληρώσει πως «είναι πολύ σπαρακτικό. Ναι… γιατί περιγράφει µια αλήθεια».

Πολυγραφότατος ο Λάκης µε τα Ψηλά Ρεβέρ! «Έτσι είναι, εσείς δεν το είχατε καταλάβει! Πάντα έτσι ήµουνα, αλλά τώρα παραείµαι. Όλο αυτό προέκυψε µετά το δίχρονο της σπιτικής αποµόνωσης».

Συνεχίζει κανονικά τις εµφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εµφανίζεται στο «Κύτταρο», στις 17 και 24 Δεκεμβρίου.

«Τώρα που σου µιλάω, γυρνάµε από ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, όπου εµφανιστήκαµε µε τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τον Γιάννη Μηλιώκα και τον Νίκο Ζιώγαλα, γιατί είµαστε µια τετράδα που συνεργαζόµαστε, µε την επόµενη συναυλία µας να είναι στο “Κύτταρο”, στην Αθήνα. Έχουμε αρκετές συναυλίες, αλλά όχι απερίσκεπτες! Μόνο ελεγχόµενες».

 

Υπέρ του εµβολιασµένου κοινού ή του µικτού;

«∆εν µπορώ να καταλάβω την ερώτηση. Είµαι υπέρ του εµβολιασµού. ∆εν µπορώ να καταλάβω το µικτό κοινό. Αφού µπαίνεις σε έξοδα για τα τεστ, γιατί δεν πας να κάνεις το εµβόλιο; Ένα τσιµπηµατάκι είναι. ∆ηλαδή εµείς που εµβολιαστήκαµε τι πάθαµε;

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εγώ είµαι υπέρ της ιατρικής επιστήµης και των εµβολίων. ∆εν υπάρχει µέχρι στιγµής τίποτε άλλο. Από µικροί που µας κάνανε τα εµβόλια πάθαµε τίποτα; Τούτο είναι ένα τέτοιο εµβόλιο.

Ίσως να µην είναι το τελειότερο και σε λίγο καιρό µπορεί να βγει χάπι ή κάτι άλλο και να προχωρήσει περισσότερο η επιστήµη ή να δηµιουργηθούν πιο ακίνδυνα εµβόλια. Σε όλα τα εµβόλια υπήρχαν θύµατα. Εγώ έκανα και την τρίτη δόση και αυτός είναι ένας λόγος που συνεχίζω χωρίς φόβο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου