Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Toquel: Είμαι μαμάκιας, o πατέρας μου έπαιζε τζόγο και τη χτυπούσε

Την καρδιά του στην κάμερα των «Πρωταγωνιστών» άνοιξε ο Toquel. O γνωστός τράπερ, με καταγωγή από την Αλβανία, μίλησε για το πως ήρθε στην Ελλάδα, για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του και για τη μουσική που τον έσωσε.

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών που ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν γιατί φτιάξαμε χαρτιά ψεύτικα. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο man για όλα, που λέμε. Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια και η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία», είπε και πρόσθεσε:

«Τα δύσκολα ξεκίνησαν όταν πήγα στο δημοτικό. Ξεκίνησαν φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου αγρίκος, η μάνα μου αρρώστησε. Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου. Έχει φάει ξύλο πολύ η μάνα μου. Κλασσικό φαινόμενο στις μέρες μας».

 

«Γινόταν συχνά»

«Ξέρω κι άλλους με τέτοια περιστατικά. Από την Αλβανία, από την Βουλγαρία, από την Ρουμανία, από την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα», παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Είχα μπει ανάμεσα όταν ήμουν 6-7 χρονών. Τoν τράβηξα, τον έσυρα κάτω, είχαμε πρόβλημα. Ήταν συχνό φαινόμενο, δεν συνέβαινε σπάνια. Κάποια στιγμή έφυγε, νοίκιασε δικό του σπίτι και είδα μια γυναίκα μέσα. Μου λέει είναι η καθαρίστρια. Το επόμενο καλοκαίρι είδα ένα παιδάκι. Εκεί κατάλαβα ότι είχε κάνει άλλη οικογένεια και δεν το είχε καταλάβει κανείς».

«Μετά ήταν προστάτης ο μεγάλος αδερφός και η μητέρα μου που δούλευε όσο μπορούσε. Πήγαινα κι εγώ και τη βοήθαγα στις σκάλες που καθάριζε. Μετά μοίραζα φυλλάδια, δούλευα στη λαϊκή πουλώντας πορτοκάλια και έμπλεξα με την παρανομία. Εμένα ένα πράγμα που με έσωσε ήταν η μουσική. Είχα πάντα ότι θα πρέπει να πάω στο στούντιο. Φυλακή δεν έχω κάνει», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου