Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Η Παναγιώτα Βλαντή μιλάει για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί σε ηλικία 22 ετών

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στο #MeToo και την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί η ίδια σε ηλικία 22 ετών.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μοιράστηκε με το κοινό το δυσάρεστο περιστατικό που έζησε.

«Μίλησα αμέσως μετά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, γιατί έπρεπε πρώτα να το συζητήσω με την οικογένειά μου που δεν το ήξερε. Μόνο στη μαμά μου το είχα πει όταν συνέβη, ήμουν 22 χρονών. Μόλις είχα βγει στην δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, για αυτό θύμωνα και στεναχωριόμουν με όσους έλεγαν “γιατί τώρα;”. Γιατί τώρα είναι η ώρα, τώρα πατάω στα πόδια μου», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια εξήγησε πως όταν αυτό συνέβη, είχε σοκαριστεί πάρα πολύ, όμως για καλή της τύχη, βρέθηκαν στον δρόμο της πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι και κατάφερε να το ξεπεράσει. «Με είχε σοκάρει, ήταν ένα σοκ! Πέρασα πολλά στάδια, αλλά είχα την τύχη να γνωρίσω γενναιόδωρους ανθρώπους στη δουλειά και αυτό με βοήθησε να προχωρήσω. Αλλιώς δεν ξέρω τι θα είχα κάνει», είπε.

Τέλος, τόνισε πως τα συμβάντα, τα οποία έχουν παραγραφεί, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνιούνται. «Κατήγγειλα το γεγονός στο ΣΕΗ, απλώς είναι παραγεγραμμένο. Το ότι έχει όμως, παραγραφεί, δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει. Έκτοτε, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο νομίζω πως συναντηθήκαμε μόνο μια φορά, κοινωνικά, αλλά από απόσταση. Παροτρύνω τον κόσμο να μη ξεχάσει, να θυμάται ότι υπήρξαν αυτοί οι άνθρωποι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου