Αιμίλιος Χειλάκης για τον ρόλο του Ακύλα: Οι άνθρωποι μου δίνουν συγχαρητήρια, αφού πρώτα μου αρχίζουν τα ανάθεμα

Χειλάκης, Αιμίλιος Χειλάκης για τον ρόλο του Ακύλα: Οι άνθρωποι μου δίνουν συγχαρητήρια, αφού πρώτα μου αρχίζουν τα ανάθεμα

Για τον ρόλο του στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός, που ενσαρκώνει τον Ακύλα στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς τον αντιμετωπίζει το κοινό και αν τον συνδέουν με τον ρόλο του.

«Δεν μπορείς να αγαπήσεις τον Ακύλα Μεγαρίτη, μην υπερβάλλουμε. Νομίζω όμως, ότι ο ρόλος είναι φτιαγμένος για να αγαπήσουμε τους υπόλοιπους, που πάσχουν από αυτόν. Δεν θες να ξέρεις τι έχω ακούσει στο δρόμο. Με κάποιον τρόπο όμως, αντιλαμβάνονται ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης κάνει τον κακό. Δεν με δένουν ότι είμαι ο κακός άνθρωπος, που περπατάει στο δρόμο. Έχω την ευτυχία οι άνθρωποι να μου δίνουν συγχαρητήρια, αφού πρώτα μου αρχίζουν τα ανάθεμα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Για την περιπέτεια της υγείας του, ο Αιμίλιος Χειλάκης σχολίασε πως ευτυχώς την πρόλαβε νωρίς. «Ήταν ένας όγκος καλοήθης στην βάση του κρανίου. Ευτυχώς, δεν έπαθα μεγάλο κακό, γιατί η εγχείρηση έγινε μέσα σε έναν μήνα από την ώρα που το κατάλαβα», είπε χαρακτηριστικά.