Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από τον «Ρινόκερο» (Βίντεο)

Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” στην πρεμιέρα της παράστασης “Ο κουρέας της Σεβίλλης” όπου και πρωταγωνιστεί.

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει συνεργαστεί με τον Άρη Σερβετάλη ήταν αναμενόμενο να ερωτηθεί για την απόφαση του δεύτερου να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”, επειδή δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους θεατές.

Ωστόσο, δεδομένου ότι τους δυο τους συνδέει μια σχέση φιλίας, δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, πριν μιλήσει προσωπικά μαζί του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα, από τηn στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του, να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση. Οπότε θα μου επιτρέψετε να μη σας απαντήσω σε αυτό. Για μένα δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο, ούτε ο ανεμβολίαστος απέναντι στον εμβολιασμένο. Ίσως αυτό που μας έχει μπερδέψει, είναι οι υπερβολικές και ακραίες απόψεις είτε των μεν, είτε των δε. Και όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε θεωρώ να το σταματήσουμε αυτό».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου