Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Συγκλονίζει η Πέμη Ζούνη για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της (Βίντεο)

H Πέμη Ζούνη αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό και αποκάλυψε ότι σε ηλικία 24 ετών η κόρη της διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα.

«Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα το 2018, σε ηλικία 24 ετών. Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά», είπε αρχικά η Πέμη Ζούνη.

Η ίδια πρόσθεσε: «Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού… Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο “πάμε”, που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά».

»Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά. Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά» κατέληξε η Πέμυ Ζούνη.

 

https://youtu.be/yXnauSr5UwE

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου