Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αντίδραση του στην χθεσινή εμφάνιση της Τούνη στα MadWalk 2021 (Βίντεο)

Το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα MadWalk 2021 για πρώτη φορά με κοινό μετά από δύο χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το λαμπερό show που συνδυάζει μόδα και μουσική έγινε φέτος στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού.

Μάλιστα, φέτος για πρώτη φορά η Ιωάννα Τούνη παρουσίασε στο catwalk του MadWalk τη νέα συλλογή της από την προσωπική εταιρεία ρούχων που διατηρεί. Μαζί της στη σκηνή και η Έλενα Τσαγκρινού, με την οποία τραγούδησαν για πρώτη φορά το νέο της κομμάτι «Σαββατόβραδα». Οι δυο γυναίκες ξεσήκωσαν το κοινό με τον χορό και το τραγούδι τους!

Φυσικά, από τις πρώτες σειρές την απόλαυσε και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE που βρισκόταν στο γήπεδο Tae Kwon Do, ο παρουσιαστής έφτασε στον χώρο συνοδευόμενος από την Δήμητρα Αλεξανδράκη και έναν καλό του φίλο, μόνο για το act της Ιωάννας Τούνη.

Με το που βγήκε η αγαπημένη του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έσπευσε να τραβήξει βίντεο την Ιωάννα Τούνη επί σκηνής! Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου ξετρελάθηκε με τη σύντροφό του και δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της!

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου