Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη: Δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά

Μπιμπίλας

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» με αποτέλεσμα αυτή να κατέβει.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, την περασμένη εβδομάδα, πως η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε εμβολιασμένους, ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση. Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε.

Οι συνάδελφοί του αντιδρούν με την κίνηση αυτή
Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Μπιμπίλας, τόνισε: «Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί».

Και πρόσθεσε: «Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά».

«Ο κορωνοϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει», κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου