Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δημόσια συγγνώμη στην Ρούλα Ρέβη – Όλο το παρασκήνιο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στη Ρούλα Ρέβη για τις πρόσφατες δηλώσεις της για εκείνον.

Η Ρούλα Ρέβη σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό του παρελθόντος, όταν ο σύζυγός της Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

H Ρούλα Ρέβη είχε αναφέρει

«Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ότι και να λες κατά του bullying ή υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει μέσα σου αυτό το “χτικιό”, η κακία σου θα βγει. Μου έτυχε να ακούσω γυναίκα, επώνυμη δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα.

»Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε… Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι. Υπάρχουν μόνο αβαντάζ όταν ο άντρας σου είναι νεότερος, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Καταρχάς έχει περισσότερη ενέργεια, όταν γίνεσαι μαμά».

 

Η απάντηση Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από αυτό, θέλησε να κάνει μία παύση στην κουβέντα του με τη Φαίη Ξυλά, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, και να αναφερθεί στην ενόχληση που εξέφρασε δημόσια η Ρούλα Ρέβη προς το πρόσωπό του ζητώντας δημόσια συγγνώμη και τονίζοντας πως δεν είχε κανέναν σκοπό να τη στενοχωρήσει ενώ επεσήμανε πως ο ίδιος στενοχωρήθηκε πολύ που δημιουργήθηκε όλο αυτό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου