Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μάριος Μαρέλης: Θετικός στον κορωνοϊό ο τραγουδιστής – Είχε εμβολιαστεί πριν τρεις μήνες

Τις δύσκολες ώρες που περνάει όντας θετικός στον κορωνοϊό περιέγραψε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο τραγουδιστής, Μάριος Μαρέλης.

Όπως, είπε εμβολιάστηκε πριν τρεις μήνες με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Παράλληλα, ανέφερε ότι βρίσκεται στην πέμπτη ημέρα που έχει συμπτώματα και διερωτήθηκε πως θα ήταν αν δεν είχε «τυπηθεί».

«Πέρασα ένα τετραήμερο πολύ δύσκολο, με πολλούς πόνους, πυρετό, πονοκεφάλους αφόρητους, δύσπνοια. Σήμερα είναι η πέμπτη μέρα που έχω συμπτώματα. Το εμβόλιο το είχα κάνει πριν 3 μήνες. Ευτυχώς που εμβολιάστηκα. Αν δεν είχα εμβολιαστεί πώς θα ήταν όλο αυτό; Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, ευτυχώς. Είμαι 33 ετών», περιέγραψε ο κ. Μαρέλης.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ο γιατρός μου, μού είπε ότι ίσως μου μετέφερε κάποιος πολύ υψηλό ιικό φορτίο. Σπίτι το περνάω, μιλάω με το γιατρό μου, παίρνω μια αγωγή. Μου είπε ότι το εμβόλιο με προστάτευσε. Όταν το έκανα, έκανα το μονοδοσικό, δεν είχα παρενέργειες, μόνο κάποια δέκατα έκανα. Θα κάνω σίγουρα και την επόμενη δόση όταν περάσουν οι έξι μήνες».

Τέλος, απηύθυνε έκκληση σε όλους να κάνουν το εμβόλιο.

«Θέλω να πως σε όσους είναι διστακτικοί, ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο απέναντι στον πόλεμο που ζούμε. Πρόσεχα αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η ασθένεια», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου