Κώστας Κρομμύδας: Είναι θλιβερό να υπερασπίζονται φίλους τους, οι οποίοι στην πορεία αποδείχτηκαν βιαστές

Κρομμύδας

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Κρομμύδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του εμβολιασμού και στο ελληνικό #MeToo.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και τοποθετήθηκε σχετικά με τον διχασμό που παρατηρείται στην ελληνική κοινωνία λόγω του εμβολίου.

«Εγώ είμαι της άποψης ότι στην Ελλάδα δυστυχώς, και παγκοσμίως βέβαια, να μην το πω μόνο για τη χώρα μας, πρέπει να υπάρχει κάτι που θα μας διχάζει. Eίναι δυνατόν να γίνεται όλος αυτός ο πόλεμος με τους εμβολιαστες και τους αντιεμβολιαστες; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Είμαστε σε μόνιμο εμφύλιο στην Ελλάδα», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια, για το ελληνικό #MeToo και όσους εξέφρασαν δημόσια την υποστήριξή τους στους ανθρώπους που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, δήλωσε: «Είναι θλιβερό. Δηλαδή θα υπερασπιστώ τον κολλητό μου φίλο, ο οποίος στην πορεία αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής; Μπορεί να μην τον κατηγορήσω, μπορεί να επιλέξω να μην πω τίποτα αλλά όχι και να τον υπερασπιστώ».

«Είδα ότι πολλά πράγματα επισκιάστηκαν, γιατί βγήκαν όλοι και μιλούσαν. Βγήκαν και περιπτώσεις που κατ’ εμέ επισκίασαν τα πραγματικά προβλήματα. Δεν μπορεί δηλαδή, να επισκιαστεί μια κοπέλα που βιάστηκε ή παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από κάποιον που λέει “ναι, και ‘μένα με κοίταξε” για να βρει τα δυο, τρία λεπτά δημοσιότητας», πρόσθεσε.