Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σάλος σε bachelor στην Καλαμάτα – Αφρικανοί χορευτές έστειλαν στο νοσοκομείο νύφη και κουμπάρα

Ξινό βγήκε το bachelor πάρτι για μια νύφη από τη Μεσσηνία. Το κέφι άναψε, αλλά στη διάρκεια της «καυτής» βραδιάς τα πράγματα ξέφυγαν και η νύφη, η μαμά της και η κουμπάρα έφτασαν μέχρι τα «επείγοντα» νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει το θέμα συζήτησης στην περιοχή.

 

Οι Αφρικανοί χορευτές

Όλα ξεκίνησαν από την κουμπάρα και τη μητέρα της νύφης, που ήθελαν να της χαρίσουν ένα απίστευτο πάρτι λίγο πριν από το γάμο κι έτσι διοργάνωσαν μια ιδιαίτερη βραδιά, έχοντας καλέσει μάλιστα και Αφρικανούς χορευτές για τη διασκέδασή τους.

«Φαίνεται όμως ότι τα προσόντα των χορευτών ήταν τόσο μεγάλα και σε συνδυασμό με το ποτό που έρρεε άφθονο δημιούργησαν μια χαοτική κατάσταση», όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ενώ προσθέτουν και πιπεράτες λεπτομέρειες.

«Η κουμπάρα ξεκίνησε το γλέντι με έναν από τους χορευτές που της είχε γυαλίσει από την αρχή της βραδιάς. Κάπου εκεί μπλέχτηκε και η μητέρα της νύφης». Αλλά και η νύφη, όπως μαρτυρούν όσοι ήταν παρόντες, δεν ήθελε και πολλά, αφού είχε καταναλώσει και εκείνη με τη σειρά της πολλά ποτά και φαίνεται ότι ήθελε να δοκιμάσει και κάτι διαφορετικό και κόλπα που δεν είχε ξανακάνει στη ζωή της. «Γι’ αυτό επέλεξε δύο από τους χορευτές για να της τα δείξουν».

Στα επείγοντα του νοσοκομείου οι τρεις γυναίκες

Η εμπειρία όμως με τους Αφρικανούς ανάγκασε τις τρεις γυναίκες να μεταφερθούν στα επείγοντα του νοσοκομείου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του νοσοκομείου όταν είδαν μπροστά τους τις τρεις γυναίκες σε αυτή την κατάσταση! Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, προσπάθησαν να συγκαλύψουν το γεγονός!

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μία από τις ξαδέλφες του γαμπρού η οποία πήγε και τα κάρφωσε όλα για τη νύχτα του bachelor, με αποτέλεσμα και ο γάμος να σχολάσει. Ο γάμος δεν έγινε και δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο οικογενειών. Εκτός όμως από το μελλόνυμφο ζευγάρι που χώρισε, τώρα χωρίζει και η μητέρα της νύφης, αφού και ο πατέρας την έχει πετάξει έξω από το σπίτι μετά απ’ όσα άκουσε! Οι τρεις γυναίκες από τη μεριά τους υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πως ναι μεν έφθασαν στα επείγοντα του νοσοκομείου, αλλά όχι για το λόγο που διαδίδεται, αλλά γιατί τις πείραξε το ποτό.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00