Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Αφροδίτη Λιάντου: Είμαι τυχερή που έχω διπλά μου έναν άνθρωπο που με βοηθάει και με στηρίζει (Βίντεο)

Λιάντου

Οι πιο hot συνεντεύξεις, παπαρατσικά και άλλες αποκλειστικότητες.

«Γεννήθηκα στο Παρίσι, ήρθα 3 ετών στην Ελλάδα. Ήθελα από πολύ μικρή να κάνω παιδιά. Είναι τρομερά σημαντικό να νιώθω οικογένεια με τον άλλο. Αν ξέρω ότι έχω την μοναδική μου θέση σε μια σχέση, καταλαβαίνω την απιστία», δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Είμαι τυχερή που έχω διπλά μου έναν άνθρωπο που με βοηθάει και με στηρίζει», αναφέρει σε συνέντευξη της η Αφροδίτη Λιάντου στο «Vita» που κυκλοφορεί με «το Βήμα της Κυριακής».

«Έχω γίνει τόσο μπίλιες σε μπάρμπα, που έχω φύγει από το Μεγανήσι. Νομίζω πως ο κόσμος βαρέθηκε τα ριάλιτι, εμένα δεν με ενδιαφέρουν», σημείωσε η Σμαράγδα Καρύδη «Βήμα της Κυριακής».

«Έχασα την μαμά μου στα 14 και τον μπαμπά μου στα 21», εξομολογήθηκε η Λυδία Φωτοπούλου.

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Μέγκαν Φοξ με τον σύντροφο της.

«Οι γονείς μου γνώρισαν τον άντρα μου αφού παντρεύτηκα. Είπα στην κόρη μου στα 14 της, αφού το ονειρεύτηκες πήγαινε στην Αμερική. Όταν έφυγε η κόρη μου, ήταν σα να μου ξερίζωσαν το χέρι, το πόδι, έκλαιγα όλη μέρα», αποκάλυψε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Για τη σχέση με το γιο της και τη μητρότητα μίλησε στην εκπομπή ‘’Πάμε Δανάη’’ η Μπέτυ Αρβανίτη «έγινα νέα μητέρα, μεγαλώσαμε μαζί. Ο γιος μου έχασε μια κλασσική μητέρα κι εγώ το να βιώσω το θαύμα. Όταν του κάνω τώρα τη μαμά, μου λέει «που τα θυμήθηκες τώρα αυτά;».

Η ίδια αναφέρθηκε και στο θάνατο και στον ελληνικό κινηματογράφο «ο θάνατος δεν αποτελεί για εμένα μέρος της ζωής, δεν σημαίνει ότι είμαι συμφιλιωμένη. Αγαπάω τη θάλασσα και τον εγγόνο μου και τώρα είμαι πολύ ώριμη για να το ζήσω. Με ενδιαφέρει πολύ να αρέσω αλλά δεν με καθορίζει. Το κομμάτι του κινηματογράφου που έζησα, νομίζω είναι λίγο υπερτιμημένο».

«Όσο δεν πεινάει το παιδί μου θα επιλέγω με το καλλιτεχνικό ως γνώμονα. Δεν με παραξένεψαν όσα άκουσα για το me2», δήλωσε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

Η Φωτεινή Δάρρα αποκάλυψε την αντίδραση του πατέρα της όταν του είπε στον πατέρα της ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο «όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο, αναποδογύρισε το τραπέζι. Στη δραματική σχολή, δούλευα και ως γραμματέας, ήμουν δραματική».

«Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μια γυναικά είναι τα δάχτυλα των ποδιών και την μυρωδιά της», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου