Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ντόμινικ: Κυνήγησε με ρόπαλο τους ληστές που πήγαν να «μπουκάρουν» σπίτι του (Βίντεο)

Ο Ντόμινικ περιγράφει στο «MEGA Καλημέρα πως κυνήγησε τους ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι του.

«Ήμουν μέσα στο σπίτι και δούλευα με την ησυχία μου όταν ληστές παραβίαζαν την πόρτα μου. Πήγα και πήρα ένα ρόπαλο και ανοίγω την πόρτα. Ο τύπος ήταν σκυμμένος στα γόνατα και τα χέρια του ήταν στην κλειδαριά, ο άλλος φύλαγε τσίλιες. Η αλήθεια είναι ότι τους λυπήθηκα. Η ειρωνεία είναι ότι έφυγα από το σπίτι μου στην Κηφισιά γιατί μου είχαν διαρρήξει το σπίτι», αποκάλυψε.

Μέχρι τα 7-8 του χρόνια ζούσε στη Γερμανία, όταν χώρισαν οι γονείς του η μητέρα του αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα.

«Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα η μαμά μου εργάστηκε σαν καθαρίστρια. Περνούσαμε δύσκολα. Είχαμε δεχτεί πολύ ρατσισμό από παντού. Όταν πήγαινα στο δημοτικό φορούσα σκουλαρίκια και γέλαγε μαζί μου όλη η τάξη, μαζί και η δασκάλα. Αυτό με σημάδεψε».

Ο Ντόμινικ δεν έχει επαφή με τον πατέρα του, καθώς ήταν επιλογή του να κόψουν κάθε επαφή και να εξαφανιστούν στην Ελλάδα.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι επειδή ιδρώνει πολύ βγάζει την μπλούζα του, ωστόσο αυτό… παρερμηνεύεται από τα σόσιαλ μίντια και τον αποκαλούν ναρκισσιστή. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που του στέλνουν προτάσεις γάμου ή και γυμνές φωτογραφίες.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο, όπου έπιναν το ποτό τους, και φυσικά δεν έλειψαν τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00