Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γίνεται μία επίθεση που δεν μου αξίζει (Βίντεο)

Μετά την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο «The 2Night Show», η κάμερα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη συνάντησε τη Βίκυ Καγιά, η οποία απάντησε σε όλα.

«Τι συνέβη ρε παιδιά πάλι; Έρχεστε και μου τα λέτε ένα – ένα. Ποια είναι όλη η αλήθεια; Για μένα έχει γίνει λίγο κουραστικό. Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ας ρωτήσετε την ίδια, δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν αλλάξαμε ποτέ άσχημη κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δε ξέρω τι να σας πω ειλικρινά» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Έχω αρχίσει και αισθάνομαι περίεργα για όλο αυτό το πράγμα. Γίνεται ξαφνικά απέναντί μου μία επίθεση, που δεν μου αρμόζει και δε μου αξίζει. Δεν ενόχλησα κανέναν ποτέ.

Δεν έχω πει ποτέ στο κανάλι, θα πάρετε αυτόν, θα φύγει ο άλλος. Μου είπαν ότι δε θα είναι γιατί έχει πάει στον Alpha. Όπως πάντα το κανάλι αποφασίζει τι θα γίνει και πώς θα γίνει και δε ρωτάει εμένα. Δεν ξέρω γιατί το συνεχίζουμε αυτό το θέμα, που έγινε πριν 2 χρόνια» πρόσθεσε στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου