Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Σοφία Βόσσου: Έχω καιρό να είμαι σε σχέση αλλά το θέλω πολύ

Βόσσου

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην εκπομπή «Love It» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και κατάφερε να ξεπεράσει, στο κίνημα Metoo ενώ απάντησε και στο ερώτημα για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σχετικά με το πρόβλημα της υγείας της, η Σοφία Βόσσου ανέφερε: «Ξεπέρασα το μεγάλο πρόβλημα υγείας, πήρα τα κιλά μου πίσω και ξεκίνησα πάλι τις δραστηριότητες μου. Έχω καλό γιατρό που περιποιείται το πρόσωπό μου να τα λέμε και αυτά.

Μου αρέσει να κάνω πράγματα στο μέτρο που δεν αλλοιώνεται ο άνθρωπος. Δεν γίνεται όλες να δείχνουμε 18 χρονών, είμαι 59 χρονών, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Επειδή έχω υποφέρει κατανοώ τι σημαίνει να πονάς, είμαι ευλογημένη και τυχερή… Ο καθένας είναι κοντά σου όπως μπορεί, αυτό πρέπει να εκτιμάμε, όχι αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας».

Αναφερόμενη στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στους χώρους του αθλητισμού και του θεάτρου, η ίδια είπε: «Η νύχτα είναι ζόρικη, δεν έχουν πει τίποτα για κακοποιήσεις το χώρο του τραγουδιού γιατί φοβούνται. Σε όλους τους χώρους υπάρχουν αυτά και σε όλα τα επαγγέλματα. Εγώ δεν έτυχε να υποστώ κακοποίηση, ήμουν τυχερή, αλλά ήξερα περιπτώσεις από γνωστές μου… Αυτό που έγινε με τον Τάσο Ξιαρχό είναι το λιγότερο τιποτένιο. Το λέω γλυκά και ευγνενικά. Να αφήσουν τον κόσμο στην ησυχία του, να είναι όπως θέλει. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ρατσισμός που υπάρχει στις μέρες μας».

Τέλος, στην ερώτηση για τον αν υπάρχει περίπτωση να επανασυνδεθεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Σοφία Βόσσου ξεκαθάρισε: «Ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία. Καλέ, δεν είμαστε καλά! Είναι δυνατόν; Δεν μπορείς να νιώσεις ξανά τα ίδια συναισθήματα, να ερωτευτείς τον ίδιο άνθρωπο. Εγώ τους πρώην μου τους έχω οικογένεια πια. Δεν είμαι του γάμου. Δεν μπορώ, κάτι παθαίνω. Μου είχε κάνει πρόταση ο Ανδρέας, αλλά ήμασταν σαν παντρεμένοι, επειδή δεν είχαμε το χαρτί; Έχω καιρό να είμαι σε σχέση αλλά το θέλω πολύ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου