Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Νίκος Μακρόπουλος: Θαυμάστρια είχε γράψει βιβλίο για εμένα και ξεκινούσε με την κηδεία μου

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μακρόπουλος, θαυμάστριά του έκανε για εκείνον μία πολύ ξεχωριστή κίνηση.

Συγκεκριμένα, έγραψε για εκείνον ένα ολόκληρο βιβλίο, όμως το περιεχόμενο ήταν πολύ… μακάβριο. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό.

«Δεν θυμάμαι τον τίτλο που είχε, αλλά ξεκινούσε με την κηδεία μου. Είχε έρθει στην κηδεία μου υποτίθεται κι εκεί άρχισε να αναπολεί. Τελικά, δεν βγήκε ποτέ. Διάβασα κάποια πράγματα», εξηγεί ο τραγουδιστής.

Με αφορμή μάλιστα, την ιστορία αυτή αναφέρθηκε στον θάνατο και τον φόβο του για το τέλος, που θα έρθει κάποια στιγμή αναπόφευκτα. «Δεν φοβάμαι το τέλος, είμαι συνειδητοποιημένος με το τέλος, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια το σκέφτεσαι και θες να τα έχεις όλα τακτοποιημένα».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην σχέση του με το ψέμα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν 10 χρόνια ο ίδιος πήρε την απόφαση να μην ξαναπεί ψέματα ποτέ του.

«Πριν από 10 χρόνια αποφάσισα να μην ξαναπώ ψέματα. Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και μπαίνεις σε μία κατάσταση.Εγώ πιστεύω ότι ο άνθρωπος παλεύει να μετριάσει τα πάθη του. Τα πάθη είναι σαν το άσθμα, κοιμούνται και δεν ξέρεις πότε θα ξυπνήσουν. Δεν αλλάζουν πολύ οι άνθρωποι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον γιο του και την σχέση που έχουν μεταξύ τους, ο Νίκος Μακρόπουλος εξήγησε πως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να χάσει πολλές στιγμές από τα παιδικά του χρόνια.

«Ο γιος μου είναι 29 χρονών, τώρα πατάει τα 30. Δεν ασχολείται με το τραγούδι, είναι αρχιτέκτονας, είμαι πολύ περήφανος για εκείνον. Δεν αγχώθηκα για το εάν θα μου έλεγε ποτέ ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αυτός είναι δικός του προβληματισμός. Όταν τον έκανα, ημουν νέος, έτρεχα πολύ για να εδραιωθώ και δεν ήμουν μαζί του στα πρώτα του χρόνια. Του το ανταπέδωσα όμως, είμαστε κοντά τώρα, μιλάμε κάθε μέρα. Δεν χρειαζόταν να του εξηγήσω κάτι, μεγαλώνοντας κατάλαβε την στάση μου. Θα σου πρότεινα να είσαι κοντά στο παιδί σου σε όλες του τις φάσεις», κατέληξε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου, ο τραγουδιστής απάντησε πως δεν αποκλείει τιποτα στην ζωή του. «Δεν λέω ποτέ για τίποτα. Μπορεί, είναι κάτι που δεν με απασχολεί, γιατί να μην το ξανακάνω;»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00