Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Evgenia: To talent show στη Νέα Υόρκη και η σεξουαλική παρενόχληση

Από δασκάλα κλασσικού τραγουδιού και από την όπερα της Βουλγαρίας, έφτασε να υμνεί το λαϊκό τραγούδι και τα μπουζούκια. Η Evgenia έχει διαδρομή μοναδική. Αν και γεννήθηκε στη Βουλγαρία, πλέον νιώθει και δηλώνει Ελληνίδα και Κύπρια στην ψυχή.

Η αγάπη της για τη μουσική άρχισε σε πολύ μικρή ηλικία, αν και σπούδασε κλασικό τραγούδι και όπερα στη Μουσική Ακαδημία της Σόφιας, την κέρδισαν το ελληνικό τραγούδι και η λαϊκή μουσική!

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, έχει αποκτήσει, με πολλή δουλειά, μια σταθερότητα και την καριέρα που ονειρευόταν στο τραγούδι, κάνει συναυλίες και εδώ και τρία χρόνια ζει όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τους μαθητές της, που τους διδάσκει φωνητική και μουσική. Σην Αμερική, στην ίδια σκηνή με κάποια μεγάλα ονόματα του τραγουδιού αλλά και σπουδαίους ανθρώπους, όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πάολα, ο Γιώργος Τσαλίκης και άλλοι. 

 


Για το δικό της metoo, και την σκληρή σεξουαλική παρενόχληση, που βίωσε από επιχειρηματία στο παρελθόν μιλά στην On time  «Υπήρξε στο παρελθόν, ένας επιχειρηματίας, που είχε μπερδέψει λίγο το επάγγελμα μου, αυτό της  τραγουδίστριας με κάτι άλλο και έτσι πολύ απλά χρειάστηκε να πω «Όχι, ευχαριστώ» και μετά έχασα την δουλειά» παραδέχεται!

Από την Όπερα στο λαϊκό πεντάγραμμο είναι μεγάλο βήμα «Η όπερα, δεν είναι, για τον καθένα. Οι πιο πολλοί  δεν την καταλαβαίνουν. Εγώ την αγαπώ, όμως το λαϊκό σύγχρονο τραγούδι μου έκλεψε την καρδιά και παραδόθηκα σ´αυτό. Έχω τραγουδήσει σε πολλές γλώσσες. Έχω ακούσει μουσική απ´ όλο τον κόσμο και παρόλο αυτά, όταν άκουσα την Μαρινέλα, να λέει «Λέγε μου αγαπώ ξανά », αισθάνθηκα ότι, ξαναγεννήθηκα μουσικά και βρήκα την ύπαρξη μου. Ήταν γραφτό μου αυτό,  πιστεύω πλέον».

Νέο τραγούδι  που την κάνει να νιώθει υπέροχα « «Το μαξιλάρι» είναι ένα τραγούδι που λάτρεψα όταν το πρωτοάκουσα. Με γεμίζει συναισθηματικά. Να ευχαριστήσω, τον παραγωγό μου Μιχάλη Τουρατζίδη, και την στιχουργό Τζένη Τσίκο, αλλά και όλη την καταπληκτική ομάδα, που συμμετείχε σε αυτό.

Θα ήθελε  να βρεθεί ως κριτής σε ένα ελληνικό μουσικό τάλεντ σόου; «Ναι  θα ´θελα παρά πολύ κάποια μέρα να είμαι κριτής. Μάλλον για αυτό φταίει η εμπειρία μου, σαν δασκάλα. Υπήρξε μια ιδέα πριν περίπου 2,5 χρόνια για ένα τάλεντ σόου εδώ στην Νέα Υόρκη όπου θα ήμουν και εγώ στην κριτική επιτροπή μαζί με αλλά τρία ονόματα από την Ελλάδα, όμως μετά μας βρήκε το Covid και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε. Παρόλα αυτά, δεν έχει «ναυαγήσει», απλά περιμένουμε να τελειώσει όλο αυτό με την πανδημία, για να το ξανά ρίξουμε στο τραπέζι των συζητήσεων» αποκαλύπτει.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On time

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00