Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Χρήστος Μενιδιάτης για Χρήστο Κυριαζή: Ήταν θέμα χρόνου – Ήθελα να «φύγει» στο σπίτι του

Για την απώλεια του σπουδαίου Χρήστου Κυριαζή μίλησε ο Χρήστος Μενιδιάτης το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από το «Love It».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη, αναφέρθηκε στις δύσκολες τελευταίες ημέρες του Χρήστου Κυριαζή, ενώ αποκάλυψε πως επιθυμία του ήταν να «φύγει» στο σπίτι του και όχι σε κάποιο νοσοκομείο.

«Μια είδηση τραγική. Για όσους γνωρίζαμε τον ίδιο και την οικογένειά του ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν και συνεργαστήκαμε.

Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, γλυκός, ερωτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και μετά φίλος του. Ναι γνώριζα ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν. Το πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με πάρα πολύ αξιοπρέπεια. Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι στο τέρας. “Έφυγε” με το κεφάλι ψηλά.

Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί και να “φύγει” στο σπίτι του. Δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα» αποκάλυψε ο Χρήστος Μενιδιάτης για τον Χρήστο Κυριαζή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00