Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Νίνα Λοτσάρη: Οι τρυφερές βραδιές στην Κηφισιά και το νέο της βήμα

Τη στηρίζει σε κάθε της βήµα, ενώ κάθε Τετάρτη βρίσκεται κοντά της και τη θαυµάζει πάνω στη σκηνή.

Ο λόγος για τον Χρήστο Λεµονίδη, σύντροφο της Νίνας Λοτσάρη, που είναι και ο πιο µεγάλος θαυµαστής της . Το ζευγάρι είναι µαζί πάνω από έναν χρόνο, µε τη γοητευτική performer µε τις θανατηφόρες καµπύλες να διανύει µία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελµατικά όσο και στα προσωπικά της.

Η ταλαντούχα Νίνα Λοτσάρη από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη απογειώνει τη µουσική αισθητική, σε συνδυασµό µε την υψηλή γαστρονοµία, στον ολοκαίνουργιο, υπέροχο χώρο «Quintessa», στην Κηφισιά. Εκεί, η ηθοποιός και τραγουδίστρια παρουσιάζει το Secret Concert και χαρίζει αξέχαστες βραδιές διασκέδασης, µε τις µεγαλύτερες παγκόσµιες επιτυχίες, διά χειρός Κωνσταντίνου Παγιάτη.

Το ζευγάρι, που έχει ξεκινήσει πια τις δηµόσιες εµφανίσεις, δείπνησε στον ίδιο χώρο το περασµένο Σάββατο και τράβηξε τα βλέµµατα όλων. Σαν να ήταν το πρώτο ραντεβού, ήταν τρυφεροί µεταξύ τους, ήπιαν κρασί, µετά το φαγητό απόλαυσαν ξεχωριστά γλυκίσµατα, ενώ δεν έλειπαν και οι αγκαλιές. Με φωνή και ερµηνευτική τεχνική βγαλµένη από όπερα, µε πολλές σπουδές πάνω στο τραγούδι και τη µουσική, η Νίνα Λοτσάρη έχει αποδείξει πως διαθέτει τεράστιες δυνατότητες, αλλά και εξωτική οµορφιά.

Άλλωστε, έχει δηλώσει αρκετές φορές πως φροντίζει να κάνει τακτικά γυµναστική, για να διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της, όπως επίσης ότι προσέχει τη διατροφή της. Οι εµφανίσεις της είναι πάντα προσεγµένες και έχουν τη δική της σφραγίδα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου