Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ρούλα Ρέβη: Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Ρούλα Ρέβη, η οποία μίλησε για τη ζωή της με τον Αποστόλη Τότσικα, το ηλικιακό bullying, αλλά και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και τη Ζέτα Μακρυπούλια!

«Έχω κάνει μια σειρά ρούχων τα οποία με αντιπροσωπεύουν και τα δείχνω εγώ η ίδια, έχοντας πάντα και τη ματιά της φωτογράφου. Τα ρούχα μου είναι athleisure look, που είναι μεγάλη τάση σε όλο τον κόσμο, και μπορείς να τα φοράς όλη την ημέρα», είπε η Ρούλα Ρέβη για τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

 

Η σχέση της με τη Ζέτα Μακρυπούλια & την Ελένη Μενεγάκη

«Με τη Ζέτα Μακρυπούλια έχουμε μια σχέση ζωής. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα κορίτσι αριστούργημα, δε θέλει να την ταλαιπωρείς στις φωτογραφίσεις, Την πρώτη φορά που φωτογράφισα την Ελένη είχα μαζί μου ένα φορτηγό φώτα. Η Ζέτα είναι σε μια φανταστική περίοδο της ζωής της, βλέπω και πάλι το κορίτσι στη Ζέτα, τη βλέπω χαλαρή, ανοιχτή. Παλιά απειλούσα τη Ζέτα να παντρευτεί, λέγοντάς της πως θα της κάνω ένα άλμπουμ. Τώρα μου ζήτησε να βάλουμε έναν άλλο στόχο», περιέγραψε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και την Ελένη Μενεγάκη.

 

Το ηλικιακό bullying

«Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη, και χτες έλαβε ένα τέτοιο μήνυμα. Ό,τι και να λες κατά του bullying ή υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει μέσα σου αυτό το “χτικιό” η κακία θα σου βγει. Μου έτυχε να ακούσω γυναίκα, επώνυμη δημοσιογράφο, να με “κράζει” δίπλα μου. Της έκανα νόημα ότι την άκουσα», σημείωσε για το bullying που έχει δεχτεί λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχει με το σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα.

«Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος του Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δε μου άρεσε. Δε μου άρεσε εκείνη η ξεκάθαρη ερώτηση για τη διαφορά ηλικίας μας δημόσια, για αυτό και “ανέβασα” την ταυτότητά μου να τελειώσουμε. Δεν ήταν ο Γρηγόρης το θέμα μου, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

«Υπάρχουν μόνο αβαντάζ όταν ο άντρας σου είναι νεότερος, το συστήνω ανεπιφύλακτα, έχει περισσότερη ενέργεια, ειδικά όταν γίνεσαι μαμά», πρόσθεσε.

«Δεν έδωσα αγώνα για να έρθουν τα παιδιά μου, καθώς τη στιγμή που είπα ότι θέλω να γίνω μητέρα, με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Έπαθα πολλά από το άγχος μου, η αγωνία και ο φόβος μου μού προκάλεσαν πολλά σοβαρά προβλήματα στον πέμπτο μήνα της κύησης. Μέχρι τον πέμπτο μήνα ήταν όλα ρόδινα, αλλά μετά είχα αιμορραγίες και αποκολλήσεις. Γέννησα αρκετά πρόωρα, τα μωρά ήταν σχεδόν 7,5 μηνών. Δε μου αρέσει να κρύβομαι, θέλω να τα λέω όλα. Τι να κρύβομαι; Να λέω ότι δεν έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση;», ανέφερε κλείνοντας η Ρούλα Ρέβη.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00