Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Εύη Βατίδου: Έμαθε στον «αέρα» της εκπομπής για το σοβαρό τροχαίο του Αλέξη Κούγια (Βίντεο)

Η Εύη Βατίδου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου στην πρωινή εκπομπή «Happy Day», με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Έτσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας στον δρόμο προς Λάρισα. Στις πρώτες εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν, μάλιστα, το αυτοκίνητο του γνωστού ποινικολόγου έγινε σμπαράλια.

«Αυτό που είχε γίνει πριν ένα μήνα; Ναι παιδιά ok. Πάρτε τον τηλέφωνο. Χαίρομαι που είναι καλά ο άνθρωπος. Πάλι καλά που βγήκε ζωντανός από αυτό το ατύχημα που μου περιγράφετε. Δεν έχω μόνιτορ, από εσάς το ακούω πρώτη φορά» είπε η Εύη Βατίδου.

«Δεν γνωρίζω αυτό που μου λέτε αυτή τη στιγμή. Πότε έγινε; Εγώ θυμόμουν ένα ατύχημα που είχε γίνει πριν από έναν μήνα. Τώρα είναι 9 το πρωί. Ενημερώνομαι από εσάς. Ελπίζω να είναι όλα καλά».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, σύμφωνα πάντα με το «LamiaReport», βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο.

Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά «καβάλησε» το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου