Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ελευθερίου για Δόξα: Αν τα έχει κάνει αυτά πρέπει να ζητήσει μια βαθιά συγγνώμη

Ο Λευτέρης Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου, όπου αναφέρθηκε και στον Κώστα Δόξα, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του.

«Εγώ τον Κώστα και την Μαρία τους γνώρισα στην Νάξο, πολύ ερωτευμένο και παθιασμένο ζευγάρι. Ο Κώστας προφανώς είχε θέμα στο σπίτι του… Αν τα έχει κάνει αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσει μια βαθιά συγγνώμη από τον εαυτό του και τον άνθρωπό του. Αν δεν τα έχει κάνει εύχομαι καλή έκβαση στο δικαστήριο. Γιατί τώρα θα πάρει αυτό τον δρόμο φαντάζομαι…

Βλέπεις δύο ανθρώπους και θέλεις να τους πεις “προσπαθήστε να είστε καλά για το παιδί”. Στο κάτω κάτω όταν κλείνει μια πόρτα ενός σπιτιού, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται μέσα. Δεν μπορείς να ξέρεις.

Όταν ο Κώστας Δόξας έφυγε από το YFSF μου είπε μια πολύ σοφή κουβέντα. “Αν ήμουν βενζινάς, δεν θα είχα χάσει τη δουλειά μου. Είμαι καλλιτέχνης και βάλλομαι”» απάντησε ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον Κώστα Δόξα.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου απάντησε και για τη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Συνεργαστήκαμε μαζί το καλοκαίρι. Ήταν μια δύσκολη συνεργασία. Είχε την άποψή του για τα πράγματα, την επέβαλλε με τον τρόπο που θεωρούσε εκείνος σωστό. Δεν τσακωθήκαμε, εμένα δεν μου έκανε και του είπα “Πέτρο εγώ δεν μπορώ να έρθω κι άλλη χρονιά”. Φώναζε πολύ, είπα μέσα μου ότι ψυχολογικά δεν το αντέχω. Δεν άντεχα τις φωνές να σου πω την αλήθεια».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου