Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ο Νίκος Μουρατίδης και η Όλγα Λασκαράτου προσκαλούν στον Ιανό καλλιτέχνες και κοινό για ακρόαση cd

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 19:30, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου υποδέχονται στο café του ΙΑΝΟΥ την Νατάσα Μποφίλιου για ακρόαση του cd “Η εποχή του θερισμού”. Μαζί της θα είναι ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος για να μας πουν τις ιστορίες πίσω από τα καινούργια τους τραγούδια.

Ο Νίκος Μουρατίδης και η Όλγα Λασκαράτου είχαν την ιδέα να φέρουν σε επαφή τους δημιουργούς με το κοινό στο cafe του ΙΑΝΟΥ για ν’ ακούμε τα τραγούδια τους, να μας λένε τις ιστορίες πίσω από αυτά, να παίζουν και Live acoustic… Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι καλλιτέχνες θα υπογράφουν αντίτυπα των cd τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.
Link προκράτησης: https://bit.ly/3pG8gsu
ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.
Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

 

Λίγα λόγια για τις Ακροάσεις στο Cafe του ΙΑΝΟΥ

Μια φορά τον μήνα στο café IANOS οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου προσκαλούν καλλιτέχνες και κοινό για ΑΚΡΟΑΣΗ cd. Στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, τα Σαββατοκύριακα 4μμ-6μμ η Όλγα Λασκαράτου έχει την εκπομπή «Ένα παράθυρο θάλασσα». Αμέσως μετά, 6μμ-9μμ ακολουθεί ο Νίκος Μουρατίδης με την εκπομπή «Η Μικρή μας Πόλη».

Ο επόμενος καλεσμένος θα είναι:

23/12 Σταμάτης Κραουνάκης – cd «Γιορτή στα σπίτια»

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3befewh
Link Cd Νατάσας Μπορφίλιου, «Η εποχή του Θερισμού»: https://bit.ly/3meIEAI

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του ΙΑΝΟΥ στο Youtube Channel: https://www.youtube.com/c/ianos/featured

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου