Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαρία Γεωργιάδου για «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα»: Ο κόσμος έχει ανάγκη το χιούμορ (Βίντεο)

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Μαρία Γεωργιάδου, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»!

«Το λίμα στους “Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα” έχει πολύ γέλιο. Το κείμενο είναι αστείο, ίσως είμαστε όμως και εμείς επιρρεπείς στο γέλιο», είπε η ίδια γελώντας.

«Υποδύομαι τη Λίτσα Μπακλάφα, τη σύζυγο του δημάρχου. Είμαι μεγαλομανής, έχω εμμονή με το ντύσιμό μου και μια ρομαντική πλευρά. Τη Λίτσα θα τη δούμε λίγο ερωτευμένη», σημείωσε για το ρόλο της.

«Ο κόσμος έχει ανάγκη το χιούμορ στη ζωή του και να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με γέλιο. Εμπνέομαι για τις σειρές μου από την ίδια τη ζωή. Από πράγματα που με προβληματίζουν. Όταν αντιμετωπίζω διλήμματα σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι, αλλά τελικά αποφασίζω με το ένστικτό μου», συνέχισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Αναφερόμενη, τέλος, στο γιο της που βρίσκεται στις ΗΠΑ, η ίδια είπε ότι «Ο γιος μου ο Αλκιβιάδης τελείωσε τις σπουδές του στην Αμερική και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Φυσικά και μου λείπει, αλλά είναι εκεί που θέλει να είναι και αυτό για εμένα είναι αρκετό».

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00