Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Χρύσα Παππά: Όταν ήμουν μικρή δεν ένιωθα καθόλου όμορφη – Είχα πάρει χάπια κρυφά για να αδυνατίσω (Βίντεο)

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Χρύσα Παππά, η οποία πρωταγωνιστεί στο Σέρρα στο θέατρο Πόλη, που κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για το κίνημα MeToo, το πότε βρέθηκε κοντά στο γάμο, αλλά και την αγάπη της για το γυμνισμό.

«Ξεκινάμε με το Σέρρα, και θα είμαστε εκεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Είναι μια ερωτική ιστορία και οικογενειακή. Έγινε μονόλογος και εγώ κάνω την αφηγήτρια της ιστορίας και παίζω 12 διαφορετικούς ρόλους», ανέφερε η Χρύσα Παππά.

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και μεγαλώνοντας κάπως μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή. Μια περίοδο είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω», αποκάλυψε η ίδια.

«Είμαι ημι-vegan. Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω», εξήγησε.

Σε ό,τι αφορά στο αν θα προχωρούσε σε κάποια αισθητική επέμβαση, η Χρύσα Παππά είπε ότι «Δε θέλω καθόλου να κάνω παρεμβατικά πράγματα. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει ρυτίδες ή να φαίνεται γερασμένη. Όταν δημοσιεύματα έγραφαν για εμένα για “στυλιστικό ατόπημα”, ήμουν με υπερκόπωση, κορτιζόνη και φόρεσα ό,τι πιο ζεστό υπήρχε. Προτιμώ να μη βάφομαι όσο περνούν τα χρόνια».

«Δούλευα ως πλασιέ βιβλίων, χτυπούσα την πόρτα και πουλούσα εγκυκλοπαίδειες», ανέφερε η ίδια σχετικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.

«Βγήκαν μετά το MeTοο κάποιοι και είπαν ότι “δεν έγινε σε εμένα, γιατί ήμουν τσαμπουκάς”. Περιττή πληροφορία, γιατί να το πει αυτό κάποιος; Όλοι μας είμαστε και τσαμπουκαλήδες και πολλές φορές είμαστε και “κότες”», σχολίασε.

Σε ό,τι αφορά στα προσωπικά της, η Χρύσα Παππά εκμυστηρεύτηκε ότι «Έχω βρεθεί μία – δύο φορές κοντά στο να προχωρήσει σε γάμο μια σχέση μου. Αν είναι να έρθει θα έρθει. Προσπαθώ να ξεφύγω από τα στερεότυπα. Θα ήθελα να παντρευτώ σε παραλία με μαγιό και παρεό και να απαγορεύονται τα κοστούμια, και τα πολύ καλά φορέματα».

«Μου έχουν πει φίλες μου να πάω να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Αυτά πρέπει να τα κάνουμε όταν θέλουμε, όχι επειδή το ορίζει κάποιος», τόνισε.

«Τα τελευταία χρόνια έχω αγαπήσει το γυμνισμό, αλλά θέλω να κάνω μόνο με το σύντροφό μου. Μου αρέσει πολύ αυτή η ελευθερία», αποκάλυψε κλείνοντας η αγαπημένη ηθοποιός.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου