Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Βρισηίδα Ανδριώτου: Έκτη στο The Miss Globe 2021 – Τι δηλώνει η ίδια

Γεμάτη διακρίσεις επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αλβανία η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το μοντέλο εκπροσώπησε τη χώρα μας στον κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «The Miss Globe 2021», που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στα Τίρανα και κατάφερε να κερδίσει την έκτη θέση ανάμεσα σε 60 κράτη.

Επίσης, η νεαρή κέρδισε το στέμμα της «The Miss Talent Globe 2021» και τη θέση της 1st Runner Up ως «The Miss Bikini Globe 2021».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των επίσημων χορηγών του διαγωνισμού και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις, για να είναι στο μέλλον το διεθνές πρόσωπο καμπάνιας.

Η ίδια ανέβασε πολλές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σημείωσε:

«Λοιπόν αυτό ήταν… 6η θέση στο παγκόσμιο The Miss Globe. Ένα υπέροχο ταξίδι τελείωσε. Ένα ταξίδι γεμάτο υπέροχες αναμνήσεις, για ακόμα μια φορά έβαλα τον εαυτό μου σε κάτι καινούργιο για εμένα.

Να δοκιμαστεί και να γίνω ακόμα καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, γιατί αυτό το ταξίδι πέρα από ομορφιά ήταν και ένα μάθημα. Θέλω να ευχαριστώ τον θεσμό μου @starandmr.gshellas που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να το ζήσω και το @themissglobe για όλα όσα μας προσέφερε και μας είχε σαν πριγκίπισσες κάθε μέρα».

Δείτε τις αναρτήσεις της:

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00