Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Γ. Χρυσοστόμου: Μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ

χρυσοστόμου

Σε μία δημόσια εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, μιλώντας ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με το αλκοόλ και την προσπάθεια που έκανε για να το κόψει. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μέσα από την δική του εμπειρία, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους παλεύουν με τους εθισμούς.

Για την ημέρα που αποφάσισε να κόψει το αλκόολ, ο ηθοποιός αναφέρει πως το έναυσμα ήταν ο τσακωμός που είχε νωρίτερα με έναν φίλο του: «Μάλωσα με έναν φίλο μου για μία δουλειά. Έχουμε επέτειο από τότε, γιατί την ημέρα που μαλώσαμε, εγώ σταμάτησα να πίνω αλκοόλ. Έτσι έχει καταγραφεί, σαν κάτι θετικό. Έφυγα από την πρόβα και πήγα σε ένα μπαρ. Εκείνη την ώρα είπα ότι δεν θέλω πια αλκοόλ και μετά έμεινε. Εγώ έφταιγα προφανώς για τον τσακωμό».

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, ήταν το επάγγελμά του που τον οδήγησε στο να καταναλώνει αλκοόλ σε τέτοιες ποσότητες. Δεν μπορούσε να ηρεμήσει, όπως αναφέρει, αν δεν έπινε μετά από κάθε παράσταση. «Η δουλειά μου ήταν άμεσα συνδεδεμένη με το αλκοόλ. Ήθελα να σταματήσω να δουλεύω, δεν γινόταν άλλο. Δοκίμασα μία φορά να μην πιώ κι αυτό που γινόταν ήταν τρομερά λυπηρό για τους ανθρώπους. Δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μαζί μου. Το αλκοόλ δεν ήταν πρόβλημα, δεν πήγα στο ΚΕΘΕΑ. Είπα ότι κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από την ζωή μου, γιατί με εκνεύριζε. Το αλκοόλ μπαίνει μετά από μια παράσταση, γιατί δεν υπάρχει ενδιάμεση περιοχή για να ηρεμήσει ο ηθοποιός μετά την υπερένταση και την υπερδιέγερση του θεάτρου. Εκτίθεσαι σε πολύ κόσμο και ψυχικά αυτό είναι βάρβαρο. Μετά σε πιάνει μία κοινωνικότητα, που σε κάνει να γυρνάς 5 το πρωί σπίτι», εξηγεί.

Για τις πρώτες μέρες χωρίς το αλκοόλ, ο ηθοποιός αναφέρει: «Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι χωρίς αλκοόλ ήταν υπέροχες. Στο τρίμηνο άρχισε να ζορίζει. Είναι σαν το τσιγάρο που μετά το τρίμηνο καταλαβαίνεις το στερητικό, στην αρχή νομίζεις πως αναπνέεις καλύτερα».

Τέλος, δηλώνει πλέον πιο χαρούμενος, ενώ τονίζει πως φαίνεται ξεκάθαρα η αλλαγή στον χαρακτήρα του, ακόμα και σε μία απλή συζήτηση. «Πλέον κάνω μια πιο υγιή κουβέντα. Στο αλκοόλ όλα είναι εύφλεκτα και εκ των υστέρων καταλαβαίνεις τι είπες».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00