Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Γιάννης Δρυμωνάκος: Έχουν γίνει αταξίες στα αποδυτήρια, δεν λέγονται αυτά τα πράγματα (Βίντεο)

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος αποκάλυψε στο MEGA Καλημέρα ότι χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης αλλά και το περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά.

Ο ίδιος μίλησε για το δικό του χώρο, ο οποίος συνδυάζει γυμναστική ενδυνάμωση, αποθεραπεία και δικά του ρούχα με κολυμβητικά είδη.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του Survivor. Ποια ήταν όμως η πιο δύσκολη στιγμή του έζησε εκεί;

«Στο Survivor αγχώθηκα πάρα πολύ όταν χάθηκα στη ζούγκλα ψάχνοντας φαγητό. Σηκώθηκα το βράδυ να ψάξω μέσα στη ζούγκλα να βρω να φάω κάτι, δεν άντεχα άλλο. Δεν βρήκα κάτι και στην επιστροφή χάθηκα. Ίδρωσα, άκουσα τα κύματα της παραλίας μας και άρχισα να πηγαίνω προς τα εκεί», είπε.

«Τα κορίτσια δεν με θαύμαζαν γιατί προεξείχε μία κοιλίτσα… Μέχρι τα 17 ήμουν χοντρούλης. Στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ, 16 ετών, ντρεπόμουν να βγάλω το μπουρνούζι. Το έβγαζα γρήγορα και βούταγα στην πισίνα».

Ο ίδιος δήλωσε ότι προσέχει στη διατροφή του γιατί δεν θέλει να ξαναπάρει βάρος.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι πλέον ελεύθερος. Χώρισε μετά από χρόνια σχέσης, δεν ήταν άσχημος χωρισμός, αλλά δεν έχουν κρατήσει επαφές.

«Όταν ήμουν 17 ετών πήρα το αεροπλάνο και ταξίδεψα στην Ιταλία για έναν έρωτα. Το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά είναι τα αποδυτήρια, έχουμε κάνει τρέλες, δεν λέγονται αυτά τα πράγματα!», είπε.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου