Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ράνια Τζίμα: Δεν θα έμενα σε μία δουλειά όπου δεν με θέλουν ή δεν με αναγνωρίζουν (Βίντεο)

Η Ράνια Τζίμα έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Ελένη», όπου μίλησε για τη σχέση της με τους γονείς της, τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τις δύσκολες στιγμές στη δημοσιογραφία αλλά και την μικρή της κόρη, Ελένη.

Η Ράνια Τζίμα μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε για τη σχέση της με τους γονείς της. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ήταν ένα ακραίο περιστατικό κοριτσιού του μπαμπά.

«Το πρώτο ζήτημα του πατέρα μου ήταν ότι δεν του φαινόταν σημαντική η δουλειά που θα κάνω. Ήμουν κοριτσάκι του μπαμπά και μάλιστα ακραίο περιστατικό κοριτσιού του μπαμπά. Ευτυχώς είχα μία μάνα πολύ δυνατή, πολύ υπερβατική, που το χαιρόταν. Τώρα που είμαι και εγώ μαμά και εάν άκουγα την Ελένη να λέει με τόσο κατηγορηματικό τρόπο ότι αγαπάει τον μπαμπά της, εγώ θα πληγωνόμουν», είπε η Ράντα Τζίμα.

Η δημοσιογράφος έχασε νωρίς τη μητέρα της, η οποία έφυγε από πνευμονική εμβολή. Η Ράνια Τζίμα και ο πατέρας της μετά τον χαμό της κλείστηκαν στον εαυτό της.

Επιπλέον, μίλησε και για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στο πρόσωπο του οποίου βρίσκει ομοιότητες με τον πατέρα της.

«Έχουνε μία σταθερότητα φοβερή και οι δύο. Αισθάνεσαι ότι υπάρχει ένας βράχος εκεί. Νιώθω ότι μπορώ να στηριχτώ στον σύντροφό μου, το ίδιο και εκείνος. Δεν θέλω να είναι απλά δυνατός, θέλω να είναι πιο δυνατός, καλύτερος και ικανότερος από μένα».

«Θα περνούσα πίσω από τις κάμερες με λιγότερα χρήματα. Δεν θα έμενα σε μία δουλειά αν ένιωθα ότι δεν με θέλουν ή δεν με αναγνωρίζουν», δήλωσε και πρόσθεσε ότι υπήρχαν στιγμές που ήθελε να παρατήσει τα πάντα και βίωσε δύσκολες στιγμές στη δημοσιογραφία.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως δεν βάζει κανένα όριο στο σπίτι, καθώς και πως θα ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί. «Καλό θα ήταν να μην μείνει μοναχοπαίδι η Ελένη», είπε.

«Πολλές φορές ζητούσα τη βοήθεια της μαμάς μου και εκείνη είχε μία τάση να με κάνει ανεξάρτητη. Μου έλεγε «αν δεν ήμουν εγώ τώρα εδώ, τι θα έκανες;». Άρα ήξερε τι έκανε κι αυτό προσπαθώ να κάνω με την Ελένη».

Η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να ακολουθήσει η κόρη της τα επαγγελματικά της βήματα.

«Αν η κόρη μου γίνει δημοσιογράφος θα δυσκολευτεί. Είναι μία δουλειά που θέλει γερό στομάχι, αλλά δεν θα βαρεθεί ποτέ», είπε.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00