Η Πωλίνα Γκιωνάκη σοκάρει για την κακοποίηση που δέχτηκε: Προσπάθησε να με στραγγαλίσει

Γκιωνάκη, Η Πωλίνα Γκιωνάκη σοκάρει για την κακοποίηση που δέχτηκε: Προσπάθησε να με στραγγαλίσει

Στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου η Πωλίνα Γκιωνάκη. Μεταξύ άλλων, η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη αναφέρθηκε στην κακοποίησε που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για έξι χρόνια.

«Το 2016 έφυγα από αυτή τη σχέση. Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Δεν ξεκίνησε αμέσως από τη σωματική βία, αλλά από τη λεκτική και τη ψυχολογική. Άρχισε να μου πετάει υπονοούμενα, όπως ότι μεγάλωσα π.χ. Μετά μπορεί να είναι η κλοτσιά και το χαστούκι. Στο πρώτο χαστούκι έφυγα, αλλά ξαναγύρισα γιατί με διεκδικούσε τόσο πολύ» ανέφερε αρχικά η Πωλίνα Γκιωνάκη.

«Ο ίδιος άνθρωπος προσπάθησε να με στραγγαλίσει και δεν ξέρω αν το έχω πει ποτέ, τον λόγο που θύμωσε τότε αυτός ο άνθρωπος. Εμείς είχαμε μία διαφωνία, ήθελε να ανεβάσω στο θέατρο ένα έργο που είχε ανεβάσει. Εγώ τότε δε πίστευα ότι αυτό το έργο θα πάει καλά και αρνήθηκα.

Τότε, ήρθε κι με έπιασε από τον ώμο με δύναμη για να με ταρακουνήσει. Χτύπησε το κεφάλι μου σε ξύλο και αυτό άνοιξε. Έχω φωτογραφικό υλικό, έχω πάει σε ιατροδικαστή. Υπάρχει φωτογραφία, όπου δείχνει μελανιασμένο όλο μου τον λαιμό» συνέχισε η Πωλίνα Γκιωνάκη, που υποστήριξε ότι θα μπορούσε να την έχει πνίξει.

«Για μένα αυτό το ξέσπασμα ήταν ένα ξάφνιασμα. Άρχισα να γλιστράω στην καρέκλα, έπεσα κάτω, σηκώθηκα, φώναξα. Άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Είπα “επιστρέφω”, δεν είπα “χωρίζω”. Δεν γύρισα ποτέ. Πήγα στο νοσοκομείο, πήγα στον ιατροδικαστή. Το είπα σ το παιδί μου, όταν πια ήμουν καλά. Δεν είχα μώλωπες πια. Έχω συναντήσει τυχαία στον δρόμο αυτόν τον άνθρωπο και με ενοχλεί ακόμα με τηλέφωνα. Δεν έκανα μήνυση».