Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ησαΐας Ματιάμπα: Αυτό που κάνω είναι η ζωή μου και το χόμπι μου (Βίντεο)

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα για τα μελλοντικά του σχέδια τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά.

Ο γνωστό τραγουδιστής δηλώνει ευτυχισμένος που ασχολείται με τη μουσική καθώς όπως λέει «αυτό που κάνω είναι η η ζωή μου και το χόμπυ μου παράλληλα. Πάντα ήθελα να εκφραστώ μέσα από τη μουσική, αν και μου είχε περάσει από το μυαλό να γίνω φυσικοθεραπευτής».

Αναφορικά με τη συμμετοχή του σε διάφορα τηλεπαιχνίδια δήλωσε πως «σημασία έχει να το διασκεδάζεις, όχι το να γίνεις γνωστός. Σε ριάλιτι επιβίωσης δεν θα πήγαινα , καθώς θα ήμουν μακριά από την οικογένεια μου».

«Η πατρότητα με άλλαξε πάρα πολύ, αγαπάς έναν άνθρωπο χωρίς όρια, θα σκεφτόμουν και για δεύτερο παιδί στην ώρα του» επισημαίνει σχετικά με την οικογένειά του.

Για το ελληνικό metoo τονίζει πως και στο χώρο της μουσικής υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις , αλλά μάλλον ο κόσμος δεν είναι έτοιμος ακόμη να μιλήσει.

Στα μελλοντικά του επαγγελματικα σχέδια συμπεριλαμβάνεται ένα τραγούδι που ερμηνεύει στα πλαίσια μιας καινούριας χριστουγεννιάτικης ταινίας μικρού μήκους της Disney, καθώς και ένα κομμάτι που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκέμβρη.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου