Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Βασίλης Ζούλιας: Δεν θα έπρεπε να λέει κανείς στον άλλον «αδυνάτισες» ή «πάχυνες» (Βίντεο)

Ζούλιας

Παρελθόν αποτελεί η Εβδομάδα Μόδας, με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια να ρίχνει την αυλαία.

Στο πλαίσιο αυτής, ο σχεδιαστής έκανε δηλώσεις και μίλησε για το bodyshaming ενώ αποκάλυψε εάν έχει δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Bodyshaming δεν θα έπρεπε να υπάρχει, ούτε να λέει κανείς στον άλλον αδυνάτισες ή ότι πάχυνες. Είναι δύο λέξεις κακοποιητικές», είπε και πρόσθεσε ότι έχει δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά.

«Δουλεύω σε ένα πολύ σκληρό κόσμο, οπότε καταλαβαίνετε, φυσικά… Το διαχειρίστηκα με νεύρα, μέχρι που χτύπησα το χέρι στο τραπέζι και είπα “φτάνει”», τόνισε.

 

«Ποιος άνθρωπος αξίζει μηδέν;»

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του, Βαλεντίνης, ο Κώστας Σόμμερ πήρε 10 κιλά.

Απασφάλισε η Σάσα Σταμάτη, σχολιάζοντας το μηδέν της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Η Μαρία αδικεί τον εαυτό της. Ποιος άνθρωπος αξίζει μηδέν, βρε παιδιά; Η Μάρα είναι μία γυναίκα που προσπαθεί χρόνια. Κάνει μία περσόνα, κάνει πλάκα. Δεν θα ποινικοποιήσουμε την πλάκα!», δήλωσε.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε ότι ξεκινάει το νέο Survivor και ακόμα ο κόσμος θυμάται εκείνον και περιστατικά που ο ίδιος τα έχει ξεχάσει.

«Παρακολουθώ την μόδα, αλλά δεν πρέπει να μας ορίζει», δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη. «Είναι πολύ ωραίο να την παρακολουθούμε, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι ο πολιτισμός είναι σημαντικός για τη ζωή μας».

«Όταν φοράς κάτι και σου πάει, δεν χρειάζεται να είναι στη μόδα», είπε η Άντζελα Δημητρίου και πρόσθεσε πως όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της είναι ένα κι ένα.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου