Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Κωστής Μαραβέγιας: Δεν περίμενα ότι η ανάρτηση μου μετά τον γάμο θα είχε τέτοια ανταπόκριση – Ήταν λόγια καρδιάς

Ο Κωστής Μαραβέγιας μιλά στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου και στην εκπομπή «Ελένη» για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, την συγκινητική ανάρτηση του για εκείνη, την εμπειρία του στην παρουσίαση και τις ανατρεπτικές στιλιστικές του επιλογές.

«Ο ρόλος του παρουσιαστή που ανέλαβα φέτος είναι πολλαπλός και σύνθετος και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον και γοητευτικός», δήλωσε ο κ. Μαραβέγιας για το νέο του ρόλο , αυτό του παρουσιαστή και την εκπομπή του στην κρατική τηλεόραση.

«Στο Voice πήγαινα στα καμαρίνια, και μιλούσα με συνάδελφους πριν βγω στην εκπομπή, ενώ στο «δυνατά» είμαι σε συνεχές τρέξιμο», ανέφερε για το γνωστό μουσικό σόου.

«Έχει τύχει να γράψω τραγούδι στο μετρό παρατηρώντας ένα ζευγάρι», αποκάλυψε για την πηγή έμπνευσης του.

Μιλώντας για τα πρώτα του μουσικά βήματα σημείωσε πως «ξεκίνησα να γραφώ μουσική στα 17 μου, όταν κατάλαβα ότι είναι «δυνατό χαρτί» για να κερδίσεις τους ανθρώπους».

«Το χιούμορ είναι επίσης εάν δυνατό όπλο και γη αυτό το βάζω πολλές φορές και στα τραγούδια μου», πρόσθεσε ο κ. Μαραβέγιας.

«Μου αρέσαν πάντα τα φλοράλ πουκαμισά από παλιά και πάσχιζα να τα βρω γιατί τότε δεν υπήρχαν», τόνισε για τις ενδυματολογικές του επιλογές.

«Δεν περίμενα ότι η ανάρτηση μου μετά τον γάμο θα είχε τέτοια ανταπόκριση. Ήταν λόγια καρδιάς. Ήμουν ακόμα με τη ζάλη του ανθρώπου που μόλις είχε γιορτάσει την αγάπη του», δήλωσε για την ανάρτηση του και τα θετικά σχόλια που άκουσε από γνωστούς και μη φίλους του.

«Δεν αλλάζει κάτι μετά τον γάμο. Για μένα ο έγγαμος βίος αρχίζει όταν εάν ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου