Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Γιώργος Χρυσοστόμου: Κάποια στιγμή άρχισα να εκτιμώ τον εαυτό μου και να μην δέχομαι κανιβαλισμό (Βίντεο)

Χρυσοστόμου

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανοίγει τα χαρτιά του στο δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και στην εκπομπή ”Πάμε Δανάη” και αναφέρεται στους λόγους που αποχώρησε δυο φορές από παραστάσεις, στην επιστολή που δεν έστειλε ποτέ στο ΣΕΗ και στη νέα συνεργασία με την Φωτεινή Αθερίδου.

«Η ιδέα για το «Mute» ήρθε ακούγοντας συνέχεια το ίδιο κομμάτι», δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, τον οποίο το κοινό μπορεί να απολαύσει στο θέατρο Νέος Κόσμος σε ένα βωβό one-man-show βασισμένο στο σωματικό θέατρο.

«Μου αρέσει η μοναξιά με συντονίζει με τον εαυτό μου. Με θυμάμαι σαν παιδί να είμαι σε μια γωνιά και να προσκαλώ για βοήθεια», ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου.

«Απέχω από την τηλεόραση λόγω ηλικίας δεν είναι επιλογή μου. Δεν μπορούσα να παίξω ούτε τον μπαμπά, ούτε τον γιο κάποιου, ούτε τον εραστή», τόνισε για την αποχή του από την τηλεόραση.

«Συζητάω για συνδρομητική πλατφόρμα, ένα εξαιρετικό κείμενο της Φωτεινής Αθερίδου με εξαιρετικούς συνεργάτες και συντελεστές. Αυτός ο ήρωας είναι ένας γλυκύτατος απατεώνας και αν όλα πάνε καλά θα το δείτε μετρά τις γιορτές», σημείωσε για τη νέα του συνεργασία.

«Η δουλειά στην νύχτα μου αφήνει μια μακρινή γοητεία σαν παλιό καλό κρασί που δεν θα το ανοίξεις άλλο. Δούλευα 20 χρονιά στην νύχτα. Μαζί με την νύχτα έφυγε και το αλκοόλ από τη ζωή μου», υπογράμμισε ο ηθοποιός για την παλαιότερη απασχόληση του.

«Η πρώτη περίπτωση που έφυγα από παράσταση ήταν γιατί ο άνθρωπος εκείνος ήταν αλλιώς όταν τον γνώρισα και αλλιώς όταν ήταν σκηνοθέτης. Κάτι παθαίνει ο άνθρωπος ότι γίνεται κάτι. Ούτε εγώ ήμουν ψύχραιμος τότε, αλλά το σύστημα το επιτρέπει φυσικά και εγώ το είχα επιτρέψει. Στην άλλη περίπτωση νόμιζα ότι έκανα λάθος αλλά όταν έφυγα κατάλαβα πως το παιχνίδι της εξουσίας εμένα δεν μου κάνει», δήλωσε εξηγώντας τους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει από δύο συνεργασίες.

«Κάποια στιγμή άρχισα να εκτιμώ τον εαυτό μου και να μην δέχομαι κανιβαλισμό. Έκανα το σωστό και με βοήθησαν και οι συνάδελφοι μου, ένιωθα μονός μου και φοβόμουν πως θα με έκραζαν όλοι και θα εμένα άνεργος. Όλοι μου έλεγαν πως βρήκα το θάρρος, τότε κατάλαβα πως όλοι το είχαν σκεφτεί», πρόσθεσε τονίζοντας πως πήρε τη σωστή απόφαση και αναγνωρίζοντας τη βοήθεια και την υποστήριξη που έλαβε από συναδέλφους του.

Και συνέχισε «όταν φεύγεις από μια παράσταση δεν έρχεται άλλη παράσταση την επόμενη μέρα . Ήταν συνειδητή απόφαση που την πλήρωσα δεν βρίσκεις αμέσως δουλειά. Έλεγα τέλειωσε θα κυκλοφορήσει παντού, αυτός έχει εξουσία και τις γνωριμίες για να πει μην το πάρετε».

«Ήξεραν ότι υπάρχει ο φόβος και ήταν χειριστικοί. Αν με καλέσουν δεν θα πω ψέματα», είπε ο ηθοποιός για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

«Έγραψα μια επιστολή στο ΣΕΗ, ήταν βασανιστικό, θυμήθηκα πράγματα, το έβγαλα φωτογραφία, το έστειλα σε φίλους και το έκλεισα, με αρρώστησε τρεις μέρες», παραδέχτηκε ο κ. Χρυσοστόμου.

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι συμφιλιωμένος με την εικόνα του «μου αρέσει ο χρόνος περίμενα από μικρός να έχω γκρίζα μαλλιά για να είμαι γοητευτικός».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε και μία ακόμα επαγγελματική συνεργασία «μετά τις γιορτές θα είμαι στο «Παλλάς» σε μια κωμωδία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη».

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00