Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Η Μέρι Παππά για το bullying που δέχτηκε από τον Τάσο Ξιαρχό: Δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη

Ξιαρχό

«Ο Τάσος Ξιαρχό δεν έχει βρει το κουράγιο να μου στείλει έστω ένα γραπτό μήνυμα, να ζητήσει μια τυπική συγγνώμη. Δεν μπορώ να δεχθώ την πρώτη ατυχή συγγνώμη που έκανε δημόσια, μετά την κατακραυγή εναντίον του».

Η 30χρονη Μέρι Παππά (από τη γαλλική λέξη Mer που σημαίνει “θάλασσα”) μίλησε στην εφημερίδα τα “ΝΕΑ” για το bullying, μέσω των social media, που δέχθηκε από τον γνωστό χορογράφο και περφόρμερ, καθώς επίσης και για τα τοξικά σχόλια για την εμφάνιση της, που έχει ακούσει κατά διαστήματα στον κοινωνικό της περίγυρο.

«Ας απολογηθεί ο ίδιος για τα κλάματα που έριξα. Δε φταίει η μαμά του να ζητά συγγνώμη, αλλά εκείνος»

Από την πρώτη στιγμή η Μέρι έκανε γνωστό ότι δεν δέχεται την πρώτη συγγνώμη, “ατυχή” συγγνώμη που εξέφρασε ο Ξιαρχό μετά τη διαδικτυακή κατακραυγή εναντίον του. Όπως επίσης και την έμμεση συγγνώμη που εξέφρασε στη συνέχεια η μητέρα του.

“Οι μανούλες, όπως πάντα, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα των παιδιών τους. Όχι δεν μου κάνει, ας μου απολογηθεί ο ίδιος για το κλάμα που έριξα. Δε φταίει η μαμά του αλλά ο ίδιος. Και δε δέχομαι επίσης να έχει το κουράγιο να βγαίνει στις κάμερες να μιλήσει και σε εμένα να μην έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα”, υποστήριξε στη συνέντευξη της η 30χρονη υπάλληλος σε τηλεφωνικό κέντρο.

Η ίδια πάντως, πριν από λίγες ημέρες είχε το θάρρος και την πυγμή να “βάλει στη θέση του” τον αναιδή χορογράφο, απαντώντας του σε πρώτο πρόσωπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη” έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

“Πολλά βράδια έχω κλάψει γιατί με κορόιδευαν για τα κιλά μου, για το στυλ μου, για τα μαλλιά μου, αλλά κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι το κάνουν απλά δεν ξέρουν ν΄ αγάπανε τον εαυτό τους.”, λέει η Μέρι για τα τοξικά σχόλια που κατά καιρούς έχει ακούσει για την εμφάνισή της στο παρελθόν, τόσο στις κοινωνικές της συναναστροφές όσο και στον εργασιακό της χώρο.

Γι΄αυτό η ίδια, καλεί τους γονείς των οποίων τα παιδιά αντιμετωπίζουν απαξιωτικά σχόλια για την εμφάνισή τους, αλλά και τους γονείς τους να μάθε να αγαπάνε τον εαυτό τους.

“Στα παιδιά θα έλεγα ότι λέω και στον εαυτό μου αυτές τις ημέρες που το βιώνω όλο αυτό. Κοίταξε καλά στον καθρέπτη και αγάπα τον εαυτό σου όσο μπορείς. Μην κάνεις ότι σου ζητάνε, μην ευχαριστείς τους πάντες και προ πάντων, μη φοβάσαι να μιλήσεις”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου