Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Γεράσιμος Σοφιανός για #MeToo: Ήμουν μπροστά σε συμβάν βίας (Βίντεο)

Σοφιανός

Ο Γεράσιμος Σοφιανός, που φέτος απολαμβάνουμε στην παράσταση «Συνοικία το Όνειρο» έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», όπου και μίλησε για τις σπουδές του ως πολιτικός μηχανικός, το φλερτ και την αγάπη του για τη φύση.

Ο Γεράσιμος Σοφιανός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Συνοικία το Όνειρο», η οποία βασίζεται στη θρυλική ταινία του Αλέκου Αλεξανδράκη. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα διασκευή που έχει εμπλουτιστεί με μονολόγους και κείμενα του Λειβαδίτη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα του #MeToo που ξέσπασε στο θέατρο.

«Δεν μπορώ να πω ότι με ξάφνιασε το #MeToo, όλα αυτά τα ακούγαμε στον χώρο. Δεν μου έχει τύχει σε προσωπικό επίπεδο, όμως μου έχει τύχει να είμαι παρών σε συμβάν βίας και μάλιστα, όταν βγήκαν τα περιστατικά αυτά στην δημοσιότητα, επικοινώνησα και είπα εάν το καταγγείλεις θα το επιβεβαιώσω», δήλωσε.

Ο Γεράσιμος Σοφιανός έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, ενώ έχει εξασκήσει το επάγγελμα στο παρελθόν, έχοντας δουλέψει και σε χωματουργικά μηχανήματα.

«Προτιμώ το φλερτ από κοντά, αλλά όλοι φλερτάρουμε και μέσω σόσιαλ μίντια. Θα στείλω πρώτος μήνυμα, αν μου αρέσει κάτι το διεκδικώ».

Σε κάποιες σχέσεις υπήρξε ζηλιάρης, σε άλλες ήταν αδιάφορος. Έχει ψάξει κινητό, ωστόσο δεν έχει μπει στη διαδικασία της παρακολούθησης.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως είναι φαν του γυμνισμού.

«Το καλοκαίρι κάνω γυμνισμό. Αγαπώ τη φύση, απολαμβάνω αυτή την ελευθερία. Συνήθως κάνω γυμνισμό με την σχέση μου».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη δημιουργία οικογένειας, δηλώνοντας πως είναι κάτι που το «ψάχνει» αυτή την περίοδο.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου