Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ζήσης Ρούμπος: Τα αδιαχείριστα συναισθήματα καταλήγουν σε βία (Βίντεο)

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο ηθοποιός Ζήσης Ρούμπος μιλάει ανοιχτά για τα λάθη του αλλά και για τη καριέρα του.

Στην κάμερα του MEGA και την Ελένη Ευσταθίου, μίλησε ο Ζήσης Ρούμπος στο περιθώριο της θεατρικής παράσταση που συμμετέχει «Σεσουάρ για δολοφόνους» και αποκάλυψε ότι έχει προσπαθήσει 5 φορές να εισαχθεί στην σχολή Καλών Τεχνών, χωρίς επιτυχία.

Σπούσασε στη δραματική σχολή μέσα σε αντίξοες οικονομικά συνθήκες αφου στο 2ο έτος έχασε τη μητέρα του και αναγκάστηκε να δουλέψει ως σερβιτόρος ή ακόμη και κλόουν σε παιδικά πάρτι, ενώ παράλληλα τον βοήθησαν οικονομικά και οι συμφοιτητές του.

Αναφέρθηκε επίσης στη προσπάθεια του να καταπολεμήσει τα πατριαρχικά κατάλοιπα μέσα του και τονίζει πως «Τα αδιαχείριστα συναισθήματα καταλήγουν σε βία λεκτική, ψυχολογική ή σωματική», ενώ παραδέχτηκε για ακόμη μια φορά ότι έχει ασκήσει και ο ίδιο ψυχολογική βία, κατανοώντας ότι η δική του συμπεριφορά δημιουργούσε δυστυχία στη σχέση του.

«Τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή μου, τις χρωστάω στη μητέρα και τη γυναίκα μου» τονίζει και καταλήγει πως μετά από τις αποκαλύψεις του έλαβε διαφόρων ειδών μηνύματα, ορισμένα εξ αυτών προβλητικά.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου