Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

«Ήταν μία δύσκολη σεζόν για τους ΚούΚου – Ο τρόπος που τελείωσε η εκπομπή ήταν λυτρωτικός»

Στο περιοδικό «Εγώ» και τον Άγγελο Αρτεμιάδη μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος παραχώρησε μία συνέντευξη αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην συνεργασία του με την Κατερίνα Καραβάτου, και στο τέλος των «ΚουΚου».

Αρχικά, για τη στάση της Κατερίνας Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε:

«Η Κατερίνα δεν έχει αλλάξει καθόλου τον τρόπο που φέρεται, μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό. Άλλωστε, οι σχέσεις τους είναι άριστες. Μιλούν πολύ συχνά μέσα στη μέρα για τα παιδιά τους και όταν ο ένας αναζητά τον άλλον στον τηλέφωνο, το σηκώνει αμέσως με χαρά».

Έχει επαφές με άλλα μέλη της «Φωλιάς»; Ο ίδιος απάντησε πως κρατά επαφές με την Τζώρτζια Γεωργίου αλλά και με τον Γιώργο Κρικοριάν.

«Μιλάω πολύ με την Τζώρτζια Γεωργίου και ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν εξαιρετική και στο “Dancing with the stars”. Είναι πολύ δουλευταρού και καλό παιδί. Και με τον Γιώργο Κρικοριάν έχουμε καθημερινή επικοινωνία και τώρα έχουμε κανονίσει μία φορά την εβδομάδα να τρέχουμε στο Παλαιό Φάληρο» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως παρακολουθεί τη νέα πρωινή ζώνη του Star, και πως οι αντικαταστάτες του έχουν τον χώρο που χρειάζονται για να αναδείξουν το ταλέντο τους: 

«Βλέπω όλες τις εκπομπές από επαγγελματική διαστροφή. Ευτυχώς, γλίτωσα από ένα δύσκολο γλωσσοδέτη να πρέπει να λέω πως είμαι στο “Breakfast at Star”. Είναι ένας πολύ δύσκολος τίτλος (γέλια). Πέρα από την πλάκα, πρόκειται για μία πολύ καλή παραγωγή με δυνατή τεχνική δομή. Η υπομονή που δείχνει πάντα το STAR στις νέες προσπάθειες είναι πολύ μεγάλη “ασπίδα” για δύο νέους παρουσιαστές. Έχουν μπροστά τους, λοιπόν, όλο το γήπεδο για να αποδείξουν το ταλέντο τους».

Τέλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παραδέχτηκε πως η τελευταία χρονιά των “ΚουΚου” αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση, ενώ χαρακτήρισε τον επίλογο της Κατερίνας Καραβάτου ως “λυτρωτικό”.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, γιατί δεν λειτουργούσαμε σαν μία ομάδα. Ήμασταν 2-3 ομάδες και θα έπρεπε να φαινόμαστε στον αέρα σαν μία. Προσωπικά, δεν μπαίνω ποτέ σε κάποια κλίκα και είμαι στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια σαν “Λούκι Λουκ”. Δεν έχω κερδίσει ποτέ κάποια δουλειά, επειδή “έγλειψα” κάποιον. Πάντως, σίγουρα ήταν λυτρωτικός ο τρόπος που τελείωσε η εκπομπή. Η Κατερίνα ήταν θυμωμένη και εγώ ήμουν θυμωμένος κατά καιρούς, αλλά κοιτούσα να βγάλω τη διαδρομή χωρίς τραυματισμό. Η τηλεόραση δεν θέλει συναισθήματα στις συνεργασίες και η Κατερίνα είναι πολύ συναισθηματικό παιδί. Πρέπει να καταλάβει πως μόνο με έναν άνθρωπο πρέπει να δεθεί συναισθηματικά, με τον τηλεθεατή» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου