Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αλέξανδρος Παρθένης: Δύσκολος ο χωρισμός με την Κατερίνα Θάνου (Βίντεο)

Ο Αλέξανδρος Παρθένης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μιλάει για όλους και για όλα.

 

Ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αχ αυτός ο άντρας μου» και δηλώνει ευχαριστημένος τόσο από το σενάριο όσο και από τον ρόλο του, τον ρόλο δηλαδή ενός άντρα που παλεύει να ανελιχθεί επαγγελματικά.

Από το πέρασμά του από το χώρο του μόντελινγκ θυμάται το άγχος του για το πόσο γρήγορα έπρεπε να αλλάζει ρούχα καθώς και τις άπειρες πρόβες για τη πασαρέλα. Τονίζει πως πολλά έσοδα στην Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να αποκομίσεις και αυτός είναι και ο ένας λόγος που έκανε το βήμα για το εξωτερικό. Εκεί , ωστόσο δεν τον βοήθησε ο μεγάλος σωματότυπός του.

Τελικώς τον κέρδισε η υποκριτική και δηλώνει ανοιχτός σε πιθανές προτάσεις τόσο για το χώρο του θεάτρου όσο και για εκείνον της τηλεόρασης.

Για την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Θάνου αναφέρει: «Eίναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω αλλά απόφασίσαμε ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί», ενώ για την νυν σχέση του Βιβή Κωστοπούλου λέει «είναι ο άνθρωπός μου,είμαστε 5 χρόνια μαζί είναι καρμικό, μεγαγαλώνουμε μάλιστα τα δύο παιδιά της από τον πρώτο της γάμο».

Ένα χειρουργείο που έκανα πριν λίγο καιρό τον έκανε να δει με διαφορετικό τρόπο τη ζωή και να εκτιμά στο μέγιστο την κάθε του μέρα.

Επισημαίνει πως δεν έχει καλές σχέσεις με τα social media και του φαίνεται στενάχωρο που πλέον δεν υπαρχουν αληθινές σχέσεις.

Αποκαλύπτει επίσης, ότι συζητά με ένα σίριαλ με λίγα επεισόδια που το χαρακτηρίζει μάλιστα καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00