Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Νίκος Μπάρτζης για το «Survivor All Star»: «Δεν ήπιαμε το νερό, δεν πειράζει»

«Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα όλη αυτή η αγάπη του κόσμου» είπε ο φιναλίστ του ριάλιτι

Ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε στην δεύτερη θέση στον χθεσινό τελικό του «Survivor All Star» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Δεν ήπιαμε το νερό. Δεν πειράζει. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Επιτέλους στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Προχωράμε».

Στην πορεία, ο Νίκος Μπάρτζης τόνισε:

«Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα όλη αυτή η αγάπη του κόσμου. Επιτέλους έφτασα στο τέλος και τώρα σπίτι και δουλειά. Σε όλη τη διάρκεια του τελικού ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Δεν ήπιαμε το νερό. Δεν πειράζει. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Επιτέλους στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Προχωράμε. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα όλη αυτή η αγάπη του κόσμου. Επιτέλους έφτασα στο τέλος και τώρα σπίτι και δουλειά. Σε όλη τη διάρκεια του τελικού ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά».

«Περίμενα να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκουραστούμε όλοι μας και να πάμε σπίτια μας. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη. Τελείωσαν όλα. Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου. Πατάμε Ελλάδα και όλα είναι καλά» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου