Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Γιάννης Πουλόπουλος: Συγκινήθηκε με την έκπληξη της μητέρας του – «Αχ, ρε μαμά, τι μου κάνεις τώρα;»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, για την έκπληξη της μητέρας του στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο δημοσιογράφος γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του στο πλατώ του Super Κατερίνα, όταν οι συνεργάτες του τού πρόσφεραν μία τούρτα-έκπληξη, ενώ έπαιξε και ηχογραφημένο μήνυμα ευχών από τη μητέρα του.

«Γιαννάκη μου, σου εύχομαι από την ψυχή μου χρόνια πολλά, αγόρι μου, να είσαι γερός. Να είναι γερά τα παιδιά όλου του κόσμου και να μην ξανασυμβεί ποτέ κανένα κακό σε κανένα. Παιδιά, σας παρακαλώ, Κατερίνα μου, να μου τον προσέχετε τον Γιάννη μου», είπε η μητέρα του Γιάννη Πουλόπουλου, με τον ίδιο να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Αχ ρε μαμά, τι μου κάνεις τώρα; Και δεν θέλεις να με βλέπεις να κλαίω… συγγνώμη, παιδιά, που συγκινούμαι αλλά είναι μία μαμά που έχει περάσει πάρα πολλά. Σε αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Ούτε εμείς θέλουμε να σε βλέπουμε να κλαις. Όλοι θέλουμε να σε βλέπουμε καλά», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε με χιούμορ: «Εμείς σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας και μακάρι να είσαι και τα άλλα δύο χρόνια… στο χέρι σου είναι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00